2777
2789
عنوان

خانومایی که بچهای خوشگل و سفید دارن خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 133 پست
ترشی و مواد غذایی که فشارت رو پایین میبره نخور

ترشی جات بچه رو تیره میکنه🫣😬

گاهی خوردم تا الان ک ۱۴ هفته ام

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سبزه خیلی ام خوبه خدا همه بچه سبزه ها رو حفظ کنهولی طایفه شوهرم هرکی سفید نباشه رو بد میدونن

پس چ طور شما سبزه ای و شوهرت شما رو انتخاب کرده؟

دوستای سفید من میرم سولار سبزه شن هر پوستی واقعا ی جور زیباست سفید یه جور ،سبزه هم یه جور

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
خرما بچه رو صبور میکنهدخترت صبوره؟

والا نه 🤣🤣🤣وقتی موقعه شیرش میشه یکم دیر بشه غوغایی میکنه ک نگو ولی همه ی فامیلا میگن مظلومه🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
ابجی آخه چه سوالیه بچه به مادر میره بیشتر تا پدر بعد همین که بچه ت سالمه خدا هزار بار شکر کن سف ...

قطعا شیرینه

میدونم برای خلنواده شوهرمم عزیز هست

ولی چون بچهای برادران شوهرم خیلی سفیدت و اونا هم سفید دوست دارن

نمیخوام بچه سرکوفت بشنوه یا عزت نفسش زیر سوال بره

وگرنه بخدا برای من هر رنگی باشه عزیزه

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

اولا هیچ کاری نمیتونی کنی.  از سوالت معلومه اطلاعاتت خیلی کمه.  

دوم میوه‌های طبع گرم خوبن 

مثل سیب   انگور  گلابی

به .  استفاده از سبزیجات

نداشتن یبوست 

حذف فست فود

حذف روغن‌های بد

حذف خوراکی‌های کارخونه ای و سوپری 

حذف غذاهای سودازا

ورزش ملایم پیاده روی مداوم. حرکات کششی. 

کباب گوشتهای نرم  خوبه

خوردن مغزیجات خیلی خوبه  

نداشتن اضطراب و نگرانی 

اینا همه رو جنین اثر داره

من پدر مادرم هر دو سبزه هستند حتی برادرم ولی من سفید شدم مامانم موقعی حامله بوده میگفت شیر اورگانیک ...

ممنونم از راهنماییت خدا حفظت کنه واقعا ب این راهنمایی ها احتیاج داشتم 

موافقم ولی خب مامانم میگفت پوستم هلویی بوده خود دکترش گفته به خاطر رژیم غذایی خوب بوده تا حدی تاثیر ...

والا منی ک رشتم پزشکیه تو هیچ کتابی ندیدم بگن رنگ پوست جنین از تغذیه تاثیر میگیره و ماده ی غذایی خاصی رو رنگ پوست بچه تاثیر داره 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍