2777
2789
عنوان

خانومایی که بچهای خوشگل و سفید دارن خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 133 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچه عروسک ما نیست که...پوستش هرجوری شد شد.....برای خوش آمد خانواده شوهرت میخوای سفید باشه؟

خوششون نیاد که نیاد اونافرهنگ ندارن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
خب پوست همسرتون سفیده؟

از من سفید تره

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

من پدر مادرم هر دو سبزه هستند حتی برادرم ولی من سفید شدم مامانم موقعی حامله بوده میگفت شیر اورگانیک ...

اصلا ربطی نداره ژن سفیدی توی دی ان ای یکی از والد هات ب صورت غیرفعال  بوده و ب شما انتقال داده شده

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

من خودم سفیدم همسرمم همینطور

اما پسرم گندمی

دخترم سفید

ژنتیکه همش

من سر دخترم آجیل زیاد خوردم نمیدونم ارتباطی داره یا نه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
عزیزم بچه عروسک ما نیست که...پوستش هرجوری شد شد.....برای خوش آمد خانواده شوهرت میخوای سفید باشه؟خوشش ...

ندارن واقعا

همیشه سفیدی پوست بقیه رو تو سر من میزنن

من نمیخوام با بچه اینجوری برخورد کنن چون بچه ممکنه عزت نفسش زیر سوال بره

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

اونا از من سفید ترن

دوغ بخور ماست بخور اینا سعید میکنه بچه رو ولی خرما سیاه میکنه بادمجون سیاه میکنه چای سیاه میکنه البته من خودم خرما خیلی خوردم دخترمم مث برفه ماشالا دیگه هرکی یچیز میگه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
ندارن واقعاهمیشه سفیدی پوست بقیه رو تو سر من میزننمن نمیخوام با بچه اینجوری برخورد کنن چون بچه ممکنه ...

چون باید از خودت وبچت دفاع کنی

یکی دوبار برخورد جدی داشته باشی خودشون رو جمع میکنن

😒سبزه خوبه سفید ها زود کیثف میشن

سبزه خیلی ام خوبه خدا همه بچه سبزه ها رو حفظ کنه

ولی طایفه شوهرم هرکی سفید نباشه رو بد میدونن

دوغ بخور ماست بخور اینا سعید میکنه بچه رو ولی خرما سیاه میکنه بادمجون سیاه میکنه چای سیاه میکنه البت ...

خرما بچه رو صبور میکنه

دخترت صبوره؟

اصلا ربطی نداره ژن سفیدی توی دی ان ای یکی از والد هات ب صورت غیرفعال بوده و ب شما انتقال داده شده

موافقم ولی خب مامانم میگفت پوستم هلویی بوده خود دکترش گفته به خاطر رژیم غذایی خوب بوده تا حدی تاثیر داره به نظرم

😎💚🐬