2777
2789

بشکن دل مردایی رو که دختران رو وابسته میکنند بعد اذیت میکنن و‌رها میکنن

در زندگی آسیب روحی و مالی بذار تو کاسه ی مردایی که انسانیت و وجدان نداشتند 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

آخ آخ آه

اکس مرده شور برده من

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه مقصر و دخترا میدونن 😑

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

دخترا عقل داشته باشن دل به هر مردی نبندن که این وسط گیر مرد کثیف بیفتن

بحث عقل نیست . مرد میاد بهشون ابراز علاقه می‌کنه اصرار می‌کنه . من بچه های زیر بیست سال رو نمیگم . دخترای عاقل و بالغ رو میگم . ابن مردای بی وجدان میان با احترام و اصرار بهشون ابراز علاقه میکنند خودشون رو جنتلمن نشون میدن . میگن قصدشون آشنایی و ازدواجه و‌هرچی هم دختر قبول نکنه میگن بدبین نباش آشنا شو . دختر احترام می‌ذاره و قبول می‌کنه . بعد مدتی رها میکنن میرن سراغ بعدی .‌همین ها به زن هاشون هم در ازدواج خیانت میکنن.

الان خب جوریه که جوان ها خودشون آشنا میشن چاره ای نیست . کسی دیگه سنتی معرفی نمیکنه خیلی کم شده .

لابد پیرو تاپیک اون آقا ...

بله اون آقا دل رو اون دختر را شکسته فریبش داده وابستش کرده و الان داره مسخرش می‌کنه . ولی روزی که در دادگاه مهریه ی سنگین داد و زندگیش از هم پاشید باید به یاد قلبی باشه که شکست 

الان همه مقصر و دخترا میدونن 😑

غلط میکنند . خب دختر چاره ای نداره خودش که نمیتونه بره خواستگاری . اینا میان خودشون رو جنتلمن نشون میدن و میگم قصدمون ازدواجه بعد مدتی میزنن زیر همه چیز 

دخترم چشم داره خب نزاره اون بازیش بده..ما دخترا خودمون خنگ هستیم ..

چطور نذاره ؟ بازی دادن که فقط به رختخواب بردن نیست . اینا بیشترشون محترمانه و به اصرار از دختر خانم می‌خوان به قصر ازدواج آشنا بشن بعد دختر را وابسته میکنند و‌میرن سراغ بعدی . بیشتر دختران پاک و محترم رو .

غلط میکنند . خب دختر چاره ای نداره خودش که نمیتونه بره خواستگاری . اینا میان خودشون رو جنتلمن نشون م ...

دقیقا همینه 

بنظر من تازه اگه بحث تقصیر باشه تقصیره خانواده دختره هم هست 

اینجور موافق دخترا واقعا مظلوم واقع شدن و اون اقایپن هستن که با هزارتا حیله و کلم نابودشون میکنن

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

آخ آخ آهاکس مرده شور برده من

در زندگی و ازدواجش قطعا به خاک سیاه میشینه اگه واقعا دل شما یا چندتا دختر دیگه رو به ناحق شکسته باشه

دقیقا همینه بنظر من تازه اگه بحث تقصیر باشه تقصیره خانواده دختره هم هست اینجور موافق دخترا واقعا مظل ...

👏👏

این جور مردها . به زن های خودشون هم خیانت میکنند چون ذات کثیف و‌ضد زن دارند 

در زندگی و ازدواجش قطعا به خاک سیاه میشینه اگه واقعا دل شما یا چندتا دختر دیگه رو به ناحق شکسته باشه

اون پیرپسر بود نمیخواست کلا ازدواج کنه، با مادرش زندگی میکرد

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر