2777
2789
عنوان

خدایا این رفتار دخترم دیگه داره منو به جنون میکشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 87 پست
اسی من ی سال از دخترت بزرگترم دقیقا عین دخترتماکثرا خانوادم میرن مهمونی فامیلا و .. خوشم نمیاد و نمی ...

خب اینجوری که نمیشه. مهمون هم میاد اینقدر باید چش غره برم و قبل مهمونی۲ساعت دعوا که نرو تو اتاق قایم شو. بیچاره ام کرده بااین رفتارش

خداوندا تویی حامی وحاضر
یعنی تو خونه تنهاش بزارم. بخدا خیابون هم میبرمش برای خریدهای شخصی خودش هی میگه پاهام درد گرفت. حوصله ...

واقعا اگه بهش اعتماد دارين عيبي نداره تنها گزاشتن ولي اگر نه اون بحثش به چيز ديگست واقعا بايد درك كرد مثلا نوجوونا ميان تو يه محيطي كه هم عقيدشون نيست كسي كه دركشون كنه (منظورم از احاظ رنج سنيه) بعد خب معلومه حوصلش سر ميره كلافه ميشه شما فكر كن هر هفته بموان خودتو ببرن  يه محيطي كه نه رنج سنت ميخوره نه افكارت معلومه كلافه ميشي اينستاگرام خودم تو اين سن موافق نيستم ولي تلگرام اشتباه كردين پاك كردين نوجوونها تو به محيطين كه ميرن فلاني ميگه اره فلان چيزو تو تلگرام و اينستا ديدين اين ناخوداگاه باعث ميشه دخترتون فكر كنه چرا من مدارم و خانواده منو خيلي محدود ميكنن همين بينتون فاصله ميندازه ب خواسته هاش احترام بزارين ولي با چهارچوب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون تو سن نوجوانی همین جور میشن دوست دارن تنها باشن  دختر خودم همین طوره خونه موندن و تنها بودن تو اتاقش رو بیشتر ترجیح میده و واقعا نمیشه تو خونه برای زمان طولانی تنهاشون گذاشت ولی تلگرام و اینستا رو کار خوبی کردین حدف کردین

خب اینجوری که نمیشه. مهمون هم میاد اینقدر باید چش غره برم و قبل مهمونی۲ساعت دعوا که نرو تو اتاق قایم ...

تحمل کن یکی دو سال دیگه بهتر میشه این رفتاراش بخاطر بالا پایین شدن هورمون های دوره نوجوانی دست خودش نیست

من خودم نوجوون بودم هم بداخلاق بودم هم برای رفتن ب جایی اعصاب مامانمو خورد میکردم اونم کجا؟باغ خودمو ...

مرسی گلم. آره دوسه باری اینستا و تلگرام و حذف کردیم ولی با واسطه من و قول های خودش بازم نصب کرده و بازم همون آش و همون کاسه. ولی اینبار نباید دیگه کم بیاریم. باید قاطع باشم

خداوندا تویی حامی وحاضر
همشون تو سن نوجوانی همین جور میشن دوست دارن تنها باشن دختر خودم همین طوره خونه موندن و تنها بودن تو ...

کاردختر من بجایی رسیده که باماهم غذا نمیخوره سینی غذارو میبره تو اتاقش.اتاقش به حدی کثیف و بهم ریخته است که داره دیوانم میکنه

خداوندا تویی حامی وحاضر
بهش میگم تو ده سال دیگه متوجه میشی.من تو بچگی خودم هیچوقت خاطره با مادر رفتن تفریح،خیابون،مهمونی،عرو ...

بچه های الان دارن تو ناز و نعمت بزرگ میشن همه چیزشون فراهمه هیچی کم ندارن نمیدونم دنبال چی هستن دیگ

ولی کلا چقدر این گوشی ها و این فضای مجازی همخ چیزا رو خراب کرده، آدم رو از آدم انداخته، بسکه میگن آدمای سمی ،فامیل سمی، حتی دیگه پدر و مادر رو سمی میدونن... درسته هرکسی و بعضیا ی اخلاقای دارن ک جالب نیست ولی این سمی بودن و دور شدن و حذف شدن وحشتناک هست ،هر کس تو وجود خودش احساس تنهایی میکنه و همه رو سمی میبینه... قدیم قبل گوشی رابطه ها چجور بود الان چطور شده... همه سمی شدن ب لطف این فضای مجازی ... خب البته این یه فریب و راهکار هست برای استفا ه هرچه بیشتر از این وسیله و فضا

مرسی گلم. آره دوسه باری اینستا و تلگرام و حذف کردیم ولی با واسطه من و قول های خودش بازم نصب کرده و ب ...

خیلی مواظب استفاده از گوشی باشید و قاطع باشید من حتی نزدیک به یکسال گوشی رو ازش گرفتم و وقتی کار داشت از گوشی خودم استفاده می کرد چون فضای مجازی و سنین نوجوانی مثل آتش و پنبه می مونه

کاردختر من بجایی رسیده که باماهم غذا نمیخوره سینی غذارو میبره تو اتاقش.اتاقش به حدی کثیف و بهم ریخته ...

عزيزم  چرا عصابتو خورد ميكني خودت داري ميگي اتاق خودش يه مدت بگزرهخودش مرتب ميكنه به نظرم قانون بزارين بگيد موقع غذا خوردن يا وقتهايي كه خودمون ميريم بيرون گوشي نبايد كار كني ولي به زور نبرش جايي و محدودش نكن

من که اصلا کوتاه نمیام پسرمو به زور میبرم اونجا هم انقد غر میزنه کوفتم میکنه

منم چندین بار اینجور کردم ولی اعصاب خودم و اون بدجوری خراب شده مهمونی و هم کوفت بقیه کردیم.

خداوندا تویی حامی وحاضر
کاردختر من بجایی رسیده که باماهم غذا نمیخوره سینی غذارو میبره تو اتاقش.اتاقش به حدی کثیف و بهم ریخته ...

والا اتاق دختر منم دست کمی از مال شما نداره ولی تا اینجا صبوری کردی از این به بعدش هم راه بیا باهاش قسمت سختش رو گذروندی یواش یواش آرومتر  میشه و هیجاناتش فروکش می کنه و رفتارهاش عاقلانه تر میشه 

ولی کلا چقدر این گوشی ها و این فضای مجازی همخ چیزا رو خراب کرده، آدم رو از آدم انداخته، بسکه میگن آد ...

دقیقا عزیزم. گوشی و این چرندیات نسل جدید و پرو و بی رحم و وقیح کرده. نه احترامی نه دلسوزی نه انسانیتی. دخترمون تو رومون وایمیسته میگه دلیل فلان رفتارتون رو باید بمن توضیح بدید و وقتی هم توضیح میدیم میگه شما اشتباه میکنید من درست میگم

خداوندا تویی حامی وحاضر