2777
2789
عنوان

خدایا این رفتار دخترم دیگه داره منو به جنون میکشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 87 پست

تقصیر خودتون هم هست

اگه از اول به حرفاش گوش نمیدادین اینقدر انتظار نداشت

فردا بره خونه شوهر هم میخواد با شوهر همینطوری رفتار کنه اونجا که دیگه شما نیستین ازش محافظت کنین

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هركس يه علاقه اي داره شايد فاميل هاتون و دوست نداره چرا ميخواي مجبورش بكني؟

یعنی تو خونه تنهاش بزارم. بخدا خیابون هم میبرمش برای خریدهای شخصی خودش هی میگه پاهام درد گرفت. حوصله ندارم.زودتری بریم خونه. تو خیابون هم سرش تو گوشیه

خداوندا تویی حامی وحاضر

متاسفانه دخترتون قدر این جمع های خانوادگی و حضور شمادرکنارش رو نمیدونه وبلد نیست باشماها خوش بگذرونه.

خب توباغ وسیله بازی و سرگرمی چی دارین اگه ندارید تهیه کنید باشما و عمه هاش اتفاقا خیلی میتونه خوش بگذرونه ی حال و هوایی هم عوض میکنه

من که اصلا کوتاه نمیام پسرمو به زور میبرم اونجا هم انقد غر میزنه کوفتم میکنه

کارت اشتباهه بزودی دیگه حریفش نمیشی چند سالشه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

پسر منم تو این سن بود اصلا دوست نداشت تفریح خانوادگی خیلی کم میومد

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

متاسفانه دخترتون قدر این جمع های خانوادگی و حضور شمادرکنارش رو نمیدونه وبلد نیست باشماها خوش بگذرونه ...

بهش میگم تو ده سال دیگه متوجه میشی.من تو بچگی خودم هیچوقت خاطره با مادر رفتن تفریح،خیابون،مهمونی،عروسی،هیجا رو ندارم. همیشه مادرم تو خونه بود همه جا تنها میرفتم. متاسفانه دلم خوش بود دخترم بزرگ میشه باهم میریم که الانم باید تنها برم. و من اینجوری دوست ندارم😢

خداوندا تویی حامی وحاضر

من خودم نوجوون بودم هم بداخلاق بودم هم برای رفتن ب جایی اعصاب مامانمو خورد میکردم اونم کجا؟باغ خودمون... 

اولا باید بگم این دوران این بداخلاقی ها طبیعیه،تا حدی، و اینکه از لحاظ کمبود آهن و خون و ویتامین ها حتما تامین کنید چون یکسری اگر کم باشه باعث بد خلقی میشه اینو حتما انجام بدین و سرسری رد نشید،

دوم  اینکه خیلی خوب کردین ک اینستا و تلگرام رو حذف کردین و محکم برخورد کنید در مورد استفاده از گوشی و دورادور مراقب روابطش و دوستانش باشی. چون سنی بشدددددت حساس و بی عقلی و جوگیری هست ک روی ایندش تاثیر میذاره،

اولش سخته نداشتن اینستا و اینا اما عادت میکنه... اینها واقعا مخرب هست...

سوم هم در آخر باهاش دوست باشین و راه بیاین و حرف بزنید و همراهیش کنید تا این چند سال بگذره از 19 سالگی ببعد درست میشه و اروم