2777
2789
عنوان

خدایا این رفتار دخترم دیگه داره منو به جنون میکشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 87 پست
تو خانواده هامون بچه همسن و سالش نیست یا بزرگترن یا کوچکت.(تک فرزند هم هست)

طبیعیه عزیزم همه این دوران رو دارن رفتار پدرش باعث میشه حسه تکیه گاه بودن رو ازش نگیره و خدایی نکرده به خاطر این رفتاراتون درگیر یه پسر بشه که ازش حمایت دریافت کنه

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی باعث همه چی میشهبهش بگو کتاباتو بیار بریم اونجا تو دل طبیعت درستو بخونگوشیه چیه میدین دست بچه ه ...

بهش گفتم میریم زیر درخت زیرانداز میندازم بشین ت طبیعت درست رو بخون میگه دوست ندارم.

خداوندا تویی حامی وحاضر

ولی اگر دخترت فرشته الهی هم هست، با گوشی و اینترنت تنهاش نزار:) 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

تو این سن همینن. 

تنهاش نزار ولی جوریم نباشه که فکر کنه دارین کنترلش میکنید. بهش سخت نگیرید. دوستانه بگو مامان چرا دوست نداری بیای. یه امروزو به خاطر من بیا. 

یه چیزی بگم؟ خدایی منم از باغ بدم میاد ☺

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..

اگه تو جمعی که میرید نوجوان نیست...حق داره.نیاد....وای مامان منم منو همه جا میکشوند میبرد.بدم میومد....مگه خونه بی در پیکر باشه.یا بهش بی اعتماد باشی.که تنهاش نزاری....مامان منم این مشکل هارو نداشت...همش گیر میداد بیا بیا....الان اون اوج....نوجوانیشه .مغزشو خراب نکنید

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
😂😂نه بابا .اهل این چیزا نیست. خییییلی باهم دراین موردا رفیقیم حتی رو کسی هم کراش میزنه میاد بهم می ...

گلم بذار راحت باشه اون تو خونه راحته ماشالله بچه کوچیک ک‌نیست خودتون برید سخت نگیر

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد