new_version مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 186 عنوان خانومای مدبر میشه بیاین 109 بازدید | 30 پست شما اگه همین امسال حقوق ۱۰ تومنی بهتون بدن و بیمه و اینکه شغلش تایم کم و استرس کم و تعطیلی زیاد داشته باشه انتخاب میکنین یا یه سال میمونین برای برای یه شغل ریسک دار و حقوق مابین ۳۰ الی ۵۰ شغلش هم دانشجوئیه و بدون بیمه و خب تلاش زیادی هم میطلبه شغل دوم فقط سال دیگه ممکنه. 1404/03/09 | 11:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
new_version مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 186 نقد رو بچسبید فعلا برای نسیه پشیمون نمیشم ؟
reza_reza_reza_reza عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8591 برای نسیه پشیمون نمیشم ؟ میتونید تا یه سال توی این کار باشید بعد اگه اون جور شد برید اونجا
new_version مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 186 اگه شغل دوم رو مطمئنی ک بهش میرسی صد در صد شغل دوم اگه نرسم هم سال دیگه باز شغل اول هست
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 2847 بستگی داره به روحیات خودت...یه موقع آرامش مهمه برات و یه موقع پولمن باشم آرامش رو انتخاب میکنم...ما پول میگیریم که به آرامش برسیم...پول نمیگیریم که اول جنجال و استرس و ناامنی باشه زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
new_version مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 186 میتونید تا یه سال توی این کار باشید بعد اگه اون جور شد برید اونجا برای رسیدن به شغل دوم باید از شغل اول بگذرماما اگه سال دیگه شغل دوم جور نشه شغل اول رو میتونم باز انتخاب کنم
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 8274 اولی که میگی کارش و زمانی که میزاری کمه، خب برو سال دیگه اون جور شد از این بیا بیرونیه مدتم مهارت پیدا میکنی بیمه دیگه مهم نیست، تامین اجتماعی برشکسته ست خودت از حقوقت طلا بخر پس انداز ۳۰ سال اینده ت بشه اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
reza_reza_reza_reza عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8591 برای رسیدن به شغل دوم باید از شغل اول بگذرماما اگه سال دیگه شغل دوم جور نشه شغل اول رو میتونم باز ان ... پس صبر کنید
new_version مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 186 بستگی داره به روحیات خودت...یه موقع آرامش مهمه برات و یه موقع پولمن باشم آرامش رو انتخاب میکنم...ما ... قابل تعمق بودخیلی ممنونم
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 2847 حالا همه مدبر میشن😂😂😂😂😂 زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
new_version مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 186 اولی که میگی کارش و زمانی که میزاری کمه، خب برو سال دیگه اون جور شد از این بیا بیرونیه مدتم مهارت پی ... نه نمیتونم دوتا رو انتخاب کنمبرای رسیدن به دومی لازمه اش گذشت از اولیه اما اگه سال دیگه دومی رو نخوام میتونم اولی رو انتخاب کنم
new_version مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 186 پس صبر کنید نرم یعنی؟البته حقوق دومی میتونه تا ۱۰۰ تومن هم برسهحداقلش رو من گفتم