2777
2789

داداشم ۲۴ سالشه مهندسی نفت میخونه از لحاظ قیافه و قدم ام واقعا قشنگه و جذابه ولی

وقتی میریم مهمونی برگام میریزه از عشوه های دخترای فامیل

اون روز یکیشون اومده میگه علیرضا ببین این عکس من و توعه تو بچگی کنار همیم و خنده های الکی😂😐

یا اون یکی همش میاد نزدیکش میشینه و حسابی هم لباسای چسب و بدن نما...

واقعا اینکارا چیه آخه آدم حالش بد میشه

تازه یکیشون بهم میگه بیا کار خیر کن منو به داداشت برسون😂😶

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

وای از این دخترای بی لِوِل

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه پیش منو عشقم کاخ بودیم اون موقعه سرباز بود

دختره از کنارمون رد شد با عشوه بهش گفت خسته نباشی

برگام ریخت

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

هنوز خواهرشوهر نشدی انقد حساسی وای به روزی که بشی😂💗. خب دیگه اونام این مدلین داداشت بخواد اهمیت میده نخوادم دک شون میکنه رو نمیده.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

بهشون بگو داداشم عاشق دخترای مغرور و کم حرف و ساده اس.اصلا از عشوه و خنده و بی لولی خوشش نمیاد .کم کم جمع میکنن خودشونو

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین