2777
2789

من پوستم مختلط هست 

کم مو هستم بیشترش پرز های ریز و زیاد 

ک ملوم نیستن زیاد 

با وکس میزنم همش در نمیاد

موبر صورتم میزنم اون خیلی خوبه 

ولی همش ک نمیشه 

شما چند هفته یکبار اصلاح می کنید

من چون بچه کوچیک دارم خونم ماهی 1 باز اینا یا 40 روز یکبار 

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازاسفند دیگه نرفتم، چنماهی یکبار  اصلاح با نخ میرم،

فقط حموم میرم  سیبیلامو شیو میکنم

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر اعصاب بچه رو نداری ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .  بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچت تو پیر و دایم المریض بشی ، بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب لطفشونه ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

هرهفته بند...پرموهستم

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
ماهی یک بارچون اصلا مشخص نیست.

اره منم همینم ولی برمیداری پوست خیلیییی روشن و تمیز میشه یادت باشه پرزها الودگی ب خودش میگیره منم تصمیم گرفتم تن تن اصلا ح کنم لازم باشه 

کار باهاش راحته؟ جاهایی ک حساس چجوری میندازی ی وقت گیر نکنه ب مژه

اره راحته 

تو پیشونی نمیندازم ممکنه ابرو رو ببره ولی جاهای دیگه مشکلی نداره

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من ازاسفند دیگه نرفتم، چنماهی یکبار اصلاح با نخ میرم،فقط حموم میرم سیبیلامو شیو میکنم

نهههه میدونی چقد رو پوست تاثیر داره تمیز و صاف و برای میشه