2777
2789
عنوان

آیا این چاپلوسی برا مادرشوهره یا ن

152 بازدید | 10 پست

چندوقت پیش مسافرت بودیم ی ظرف دیزی سنگی گرفتیم یبار برا خودمون درست کردیم خیلی خوب و خوشمزه شد. بعد شوهرم پیشنهاد داد ک ی روز جمعه تو همین ظرف برا بابام و ی روزم برا باباش دیزی درست کنیم ببریم. منم مشکلی باهاشون نداریم دوس ندارم فرقی بزارم. هفته پیش برا بابام درست کردم. بردم. حالا از صب دیزی رو گذاشتم رو گاز. ولی باز یجوریم میگم یوقت نگن چ عروس چاپلوسیه. خیلی لنگمونه ک خودشو عزیز کنه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشون بگو اینجوری قرار گذاشتین و هفته پیش برای بابای خودت درست کردی

یهو سربسته بگو مثلا

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

نه دستت درد نکنه که هوای دوتا خونواده رو با هم داری

درکل آدمی نیستم با کسی دشمنی کنم. دل خوشی از شوهرم ندارم ولی همیشه میگم اوناهم پدرومادرن خوشحال میشن محبت ببینن. مادرمم همیشه بهم میگه هواشونو داشته باش گناه دادن همیشه میگه خوبی پیش خدا گم نمیشه. ولی ی جاری دارم خیلی همه چیزو ب منظور میگیره چون تعطیله احتمالش هست اونم بیاد میگم یوقت الان نگه چقد چاپلوسه

آدم باید خیلی عقده ای باشه اینطوری فک کنه بابا

ببر خوشحال میشن 

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

درکل آدمی نیستم با کسی دشمنی کنم. دل خوشی از شوهرم ندارم ولی همیشه میگم اوناهم پدرومادرن خوشحال میشن ...

در ضمن چاپلوسی هیچ ایرادی نداره برا مادر پدر و پدر شوهر مادر شوهر.. مگر اینکه با دورویی همراه بشه وگرنه خیلیم میتونه ویژگی خوبی باشه👏🥰

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..