2777
2789
عنوان

یه کاری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 25 پست
نیستم اگر بودم بیست سال بازیچه دست این مرد نمی‌شدم که میگفت ماست سیاه هست بلور میکردم بیست سال خیانت ...

شما که میگی پا نمیده 

از کجا متوجه شدید خیانت میکنه؟

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که میگی پا نمیده از کجا متوجه شدید خیانت میکنه؟

از بعد اینکه مچش گرفتم دیگه پا نمیده لو رفتن خیانت ش یه معجزه بود از طریق گوشی و اینا نفهمیدم چون همیشه رمز داشت خدا جوری چید که همش رو شد 

این کار رو نکرده بودم اما اون ....

نفهمیدم چی گفتی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

از بعد اینکه مچش گرفتم دیگه پا نمیده لو رفتن خیانت ش یه معجزه بود از طریق گوشی و اینا نفهمیدم چون هم ...

متاسفم بابت این تجربه ..امیدارم خدا به دلتون آرامش بده

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

از بعد اینکه مچش گرفتم دیگه پا نمیده لو رفتن خیانت ش یه معجزه بود از طریق گوشی و اینا نفهمیدم چون هم ...

عزیزم تو فهمیدی خیانت کرده میخوای جدا بشی بری ؟چیکار کنی ؟اگه میخوای بری و تموم کنی اوکی . اگه نه بشین سر زندگیت و سکوت کن 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

عزیزم تو فهمیدی خیانت کرده میخوای جدا بشی بری ؟چیکار کنی ؟اگه میخوای بری و تموم کنی اوکی . اگه نه بش ...

دنبال اینم که یه نقطه مثبت تغییر درش ببینم و بشینم زندگی کنم متاسفانه بداخلاقی های اخیرش یادآور روزهای خوبی برام نیست مشکوک شدم بهش