2777
2789
عنوان

یه کاری کردم

172 بازدید | 25 پست

یه کش مو که استفاده نکردم و همسرم ندیده انداختم زیر صندلی ماشین میخوام امتحانش کنم اگر بهم داد که انگار فقط من تو ماشین ش بودم اگر نه که متاسفانه فکرم جای خوبی نمیره دوستم میگه در هر صورت بهت نمیده اگر کاری هم نکرده باشه و کسی تو زندگی ش نباشه از ترس شر درست شدن نمیده درست میگه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐😐

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

با این رفتارت زندکیتو خراب میکنی و شوهرتو دو دستی میدی به یکی دیگه که کارای الکی نمیکنه و سیاست داره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اگر نداد و دیدم قایمش کرد پشت ماشین و اینا حتما نگه داشته بده به کسی درسته؟

نه اصلا همچین چیزی نیست که شما فکر میکنید 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

هیچ جور دیگه نمیتونم امتحانش کنم به هیچ عنوان از طریق تلفن و مجازی و ...پا نمیده چون شک میکنه خودمم

عزیز دل به شیطان لعنت بفرست و زندگیت رو بکن چه کاریه دردسر می‌تراشید برای خودتون 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️