2777
2789

دقیقا چه چیزی از من به کاربر فیک میخوره؟😐

@شانزدهمین_کاربری‍ 

این کاربری اصلیم هست 

یکی منو روشن کنه؟چیش به فیک میخوره😐

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستگاه اصل شناس دارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یجوری میگن فیکی انگار رو پیشونی خودشون زده اصل معلوم نیست چه موجودی پشت اون گوشی نشسته

نه آخه برام جای تعجب داره

نه تاپیک جنجالی میزنم

نه هیچی

رو چه حسابی‌ باید بگن فیک؟

الان این کاربر تو تاپیکش بهم گفت تو که همه میدونن فیکی😐

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
این کاربر معمولا الکی به کسی نمیگه فیک😂ولی من شمارو نمیشناسم نمیدونم

من کلی عکس از خودم میزارم و به هیچ عنوان ترس از شناسایی شدن و این داستان ها هم ندارم

عکس از خونم گذاشتم یکی کلید کرد گفت تو فیکی و اونجا سرایداری😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐همینجوری الکی بی دلیل

عزیزم شما طراحی بلدین؟

نه عزیزم

نه آخه برام جای تعجب دارهنه تاپیک جنجالی میزنمنه هیچیرو چه حسابی‌ باید بگن فیک؟الان این کاربر تو تاپ ...

ولی خوب کامنتای جنجالی میذاری من همین الان تو تاپیک بغلی بودم علت اینکه محیط تاپیک بقیه رو متشنج میکنی چیه؟ اگه دوست نداری یا یه موضوع باب میلت نیست چرا میری تاپیکای دیگ درخواست تعلیق بقیه رو میدی ؟ کار سختیه موندن تو تاپیک خودت؟

💚

امروز ی افسانه نامی اومد تو یکی از تاپیکا من کاملا یهویی ی سری چرت و پرت میگفت

هرچی میگفتم چته باکی اشتباه گرفتی هی زر میزد 

بعد دوساعت دراومد گفت تو فلان کاربر هسی الکی خودتو ب اون راه نزن

البته کاش اینطوری میگفت خیلی احمقانه تر حتی 

بخدا بعضیااینجا دیوونن گفتم احمق بیا تماس تصویری بگیریم تا ضایعت کنم راشو گرفت رفت 

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم