2777
2789
عنوان

برای اولین بار😍✨️

199 بازدید | 22 پست

برای اولین بار نماز صبح خوندم نمیدونم چرا ولی جدیدا خیلی تو ذهنم بود🫠جالبه اگه ببینین منو اصلا فکرشم نمیکنین ک بخام اهل این چیزا باشمااا؛)))

ولی خیلی حس خوبی گرفتمم🥲✨️

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا من ذوق کردم بعد مدتها😂🙂کار خوبی کردی عشقم ادامه بده❤

منم همینطور والاا😭😂

قربونت برم من❤️‍🔥😍

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

قبول باشه😍 التماس دعا💙🍀

ممنون عزیزمم😊❤️🙏🏻

قبول باشه جانمالهی دعاهاتونم مستجاب بشه💚🌱

مرسی قربونت برم🫠😍

ان‌شاءالله خدا  قبول کنه 🙏 🙏 

خوندن خود نماز صبح،( بقول سعدی: دو گانه.ای بهر یگانه) تو تاریکی شب و زمانی که تقریبا همه خوابن لذت خاصی داره  و خوندن نافله‌ی نماز صبح هم که دو رکعته و قبل از نماز صبح خونده میشه، این لذت.رو مضاعف میکنه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

تو رو خدا دعا کن به اسم کاربریم انشالله همین روزا پول خدا واسم برسونه و محتاج هیشکی نشم برم ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و کمتر تا شش ماه دیگ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی از همه لحاظ از نتیجه عمل راضی باشم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیرن و از هم فاصله نداشته باشن🥹 😔.