2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جاهایی ک دعوت نیستم یا دیر دعوت میکنن به هیچ وجه نمیرم شده طرف ناراحت شده و باهاش قطع ارتباط کردم ولی هیچوقت به مهمونیش نرفتم دوم اینکه وقتی ب یکی زنگ میزنم یا پیام میدم جواب نمیده خطش میزنم سوم اینکه به خود رسیدگی تا میتونم یه خودم و زیبایی و تمیزیم رسیدگی میکنم از لیزر گرفته تا..‌‌ خیلی چیزای. دیگه باز یادم افتادم میگم بهت

برای رشد شخصیم وقت میذارم، دایما دنبال پیشرفتم، سعی میکنم محترمانه با ادما برخورد کنم جوری که اصلا نتونن نامحترمانه با من برخورد کنند ( البته خب گاهی هم ممکنه حواسم نباشه یا از دستم در بره) به ظاهرم همونقدری اهمیت میدم که به رشد شخصی و پیشرفتم تو زندگی، سعی میکنم حواسمم به تفریح باشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

هرکی روانمو بهم بریزه دکمشو میزنم. غیبت کسی رو نمیکنم. تمرکزم رو ارامش  خودمه. مودب و محترمانه صحبت میکنم اینجوری احترامم همیشه حفظ میشه. زندگی رو سخت نمیکنم واسه خودم

با هر کسی رفت و آمد نمیکنم 

اجازه گذشتن رو حد و مرز هام رو به کسی نمیدم 

بخاطر هیچ چیز و هیچ کسی چشم رو خط قرمزم نمی‌بندم

خودم رو لایق چیزای خوب میدونم و سعی میکنم همیشه وسایل و لباس و ...باکیفیت و خوب به خودم هدیه بدم 

به ظاهرم و زندگیم میرسم 

خودم رو سرزنش نمیکنم و گذشته رو گوشه ذهنم میذارم

مراقب روحیه و سلامتم هستم 

به رشد شخصیت و باطنی اهمیت میدم 

هر چیزی رو به زبون نمیارم و اجازه هم نمیدم کسی باهام بد حرف بزنه

افرادی که درست نیستن رو راحت حذف میکنم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑