2777
2789

یه پسری که همکارم بود دوسم داشت و به همکارا گفته بود بم بگن که نظرمو بدونه بیاد جلو، من همون اول بخاطر شرایطش ردش کردم بعد از یکی دوماه دیدم پسرخوبیه اونم مجددا گفت بیام جلو اصرار کرد و اینا منم شرایطم پیچیده بود بیکار شده بودم و خونوادم تعصبی بودن نمیتونستم مطرحش کنم و از اونور خودش با خانوادش زندگی میکرد. تو این تایم من بهش کمک کرده بودم ولی بعد از مدتی گفت دیگه هدفم ازدواج نیست فقط دوستیم منم گفتم شمارمو پاک کن گفت نه ما همکاریم و فلان ولی بش گفتم من چون پدرم پیشمون نیست هرکمکی بخوای بم بکنی وابسته میشم ولی اون حس میکنه مدیون منه و حتی گاهی بدون اطلاعم کارمو انجام میده. مثلا کارای اداری و...که خودش در جریانه چون همونجا کار میکنه. الان سردرگم شدم که معنی کارش چیه

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراقب باش.

اگه جدی بود برا ازدواج تو رو میخواست

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

همون کمک .وگرنه میگفت فاب ازدواج باشیم شرایط اوکی شه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

مراقب باش.اگه جدی بود برا ازدواج تو رو میخواست

خب میگم قبلا خیلی ازدواجی بود حتی وقتی میگفتم نه خیلی عصبی میشد.بعد یهو گفت دیگه هرچی هم بشه تورو واسه ازدواج انتخاب نمیکنم 

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

میخواد به عنوان یه دوست جنس مخالف شما رو در کنارش داشته باشه اما نه برای رابطه جدی و هدفدار شایدم بهتون نزدیک شه اما هدفدار برای ازدواج شاید نه شاید چیزای دیگه ای هم باشه نمیشه دقیق گفت

عزیزم دوست اجتماعی بزرگترین دروغیه که میتونی به خودت بگی ایشون دنبال فرصته ازت بهره ای ببره حالا میتونه بهره ببره تنها نباشه حوصلس سر نره بگه یکیو دارم ....و یا حتی میتونه بهره جنسی باشه. فقط حواست باشه تهش تو بازنده ای چون تو تخم چشمات نگاه میکنه و مبگه من که گفته بودم نمیگیرمت!!!