2777
2789
عنوان

پوست بدن چقد برای آقایون مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 47 پست
والا بشناسش آدم عقب مونده زیاد هست که برای خودش فاکتور میذاره دختری که سفیده خوبه دختری که موهاش کوت ...

دیدم پسرهایی ک فانتزی هاشون همین ها هست ولی قیافه خودشون انگار گند خر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین فقط با ادم وسواسی وارد رابطه نشو 

ادم وسواسی به سر تا پای ادما ایراد میگیره چه زن باشه چه مرد 

الان زن داداش من وسواسیه به پوست پای منم کار داره 

شوهر دوستمم وسواسی بود سر تا پاشو ایراد میگرفت خودش لوله چراغ سی بود شوهره بعد به این میگفت چاقی من باهات بیرون نمیام و این عیبو داری و ...

سواد درست و درمونم نداشت شوهرش انقدر اختلاف فرهنگی و مالی داشتن همه به دوستم میگفتن مخت تاب داره با این ادم ازدواج کردی 

ولی اونم سنش کم بود فقط میخواست از دست مامان گیرش فرار کنه 

ببین خدایی در حدی نیست که خیلییییی ضایع باشه اصلا نگم هیشکی متوجهش نمی‌شه این پسره فقط براش اعتماد ب ...

خب همون مهمه دیگه

هیچوقت چیزایی که از نظر خودت عیبن رو جار نزن حتی واسه صمیمی ترینت 

بابا مردم هزارتا ایراد دارن انقد اعتماد به نفس دارن که نگووو و نپرس 

نمیگم اعتماد بنفس کاذب داشته باش ولی چهارتا خال چیزی نیست که بخوای بخاطرش غصه بخوری قشنگم

مگه مردا همشون ایده آل و پرفکتن ؟؟؟

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷

خب باشهبیخیال توروخدا اعتمادبنفس داشته باشهیچوقتم چه به شوهر چه به مردی که باهاش اشنا میشی از این چی ...

اره اگه بگم بدتر زوم می‌کنه حالا بعدها میگم من پوستم یه مشکل جزئی داره 

تا خُدا بود پناهت،چه خطر بود زِ راهت؟

دیدم پسرهایی ک فانتزی هاشون همین ها هست ولی قیافه خودشون انگار گند خر

تاپیک های پر بازدید بوده 

طرف به زنش وطاهرش ایراد میگرفته 

برو بوتاکس کن 

برو ژل بزن 

برو لیزر 

به خدا اینا روانی ان

خب همون مهمه دیگههیچوقت چیزایی که از نظر خودت عیبن رو جار نزن حتی واسه صمیمی ترینت بابا مردم هزارتا ...

قربونت برم عزیزم یکم آروم شدم 🥲🥲

میتونم برم بردارمشونا اما خب جاشون میمونه اعصاب خورد کن تره 

این پسره واقعا بی نقصه پوست بدنش سفید سفیدع

تموم شد و رفت . نری از خودت و بدنت براش بگی خوب بگو . بگو انقد چشامو دوست دارم .عاشق انگشتاممم

بیشتر بهم میگه هدفت چیه برا آینده 

یا مثلا میگه باشگاه برو برا روحیه خودت شبو تا صب بیدار نمون کتاب بخون از این حرفا

قربونت برم عزیزم یکم آروم شدم 🥲🥲میتونم برم بردارمشونا اما خب جاشون میمونه اعصاب خورد کن تره این پس ...

خداروشکر

عزیزم تا وقتی خودت مشکل نداری چرا باید بخاطر دیگران خودتو تو سختی بندازی و کارایی که دوست نداری انجام بدی ؟؟؟

منم نامزدم پوستش خوبه اما من بدنم پر جوشه گاهی اعتماد بنفس ندارم اما دیگه برام مهم نیست

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷

خداروشکرعزیزم تا وقتی خودت مشکل نداری چرا باید بخاطر دیگران خودتو تو سختی بندازی و کارایی که دوست ند ...

اره چون فقط هزینه میره ازم 

جاشون بد مونده

وای پسرا واقعا همشون پوست خوبی دارننن🥲

اره چون فقط هزینه میره ازم جاشون بد موندهوای پسرا واقعا همشون پوست خوبی دارننن🥲

چیکار میشه کرد

من واسه بقیه یه پا مشاورم اما به خودم که میرسه یه دیووانه تمام عیارم😅😅😅انقد بابت جای جوش و جوشها غصه خوردمم که نگووو

چیکار میشه کردمن واسه بقیه یه پا مشاورم اما به خودم که میرسه یه دیووانه تمام عیارم😅😅😅انقد بابت جا ...

منم مثل توعم تازه آشنا شدیم باید یجوری بگم بعد مدتی 

چیکار میشه کردمن واسه بقیه یه پا مشاورم اما به خودم که میرسه یه دیووانه تمام عیارم😅😅😅انقد بابت جا ...

منم مثل توعم تازه آشنا شدیم باید یجوری بگم بعد مدتی