2777
2789
عنوان

پوست بدن چقد برای آقایون مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بشه شایدم نع

اگه قصدتون جدی شد بگو 

بازم نظرخودته و شما باید تصمیم بگیری اما بنظرم تاچیزی قطعی نشده نیاز به گفتن نیست چون خال چیزیه که همه دارن😅😅😅

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷

اگه قصدتون جدی شد بگو بازم نظرخودته و شما باید تصمیم بگیری اما بنظرم تاچیزی قطعی نشده نیاز به گفتن ن ...

اره ولی خال

مثل توده زیرپوستیه خب بی رنگ اما برجسته 

اره والا تا وقتی جدی نشدیم چرا بگم

تا خُدا بود پناهت،چه خطر بود زِ راهت؟

اره ولی خالمثل توده زیرپوستیه خب بی رنگ اما برجسته اره والا تا وقتی جدی نشدیم چرا بگم

جدی شدیم نگو عیبببب نیست بخدا چرا فکر میکنی چیز بدیه🫠

از مامانت یا آبجیت کمک بخوا 

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷

چشم ولی اگه دید و گفت اینا چیه چی

نمیگه

مهم اینه که خودت باید یجوری رفتاری که کاملا طبیعیه

کلا اینو یادت باشه پسرا فقط هررر چیزی که بهش اشاره کنی رو میبینن

اگه جلوشون بگی لاغرم لاغر میبیننت بگی چاقم چاق میبیننت

آبجی ندارم به مامانمم نمیتونم بگم 🥲😭

مستقیم نگو چرا 

بهش بگو مامان بنظرت اینا عیبه ؟؟چیز بدیه؟نظرت چیه برم برشون دارم؟؟ ببین چی میگه

نمیگهمهم اینه که خودت باید یجوری رفتاری که کاملا طبیعیهکلا اینو یادت باشه پسرا فقط هررر چیزی که بهش ...

ارعععع اینو خیلیییی قبول دارم 

بش گفتم چاق شدم گف اره واقعا تپلی شدی😂

خداکنع خوب پیش بره اما تا اونجایی ک شناختمش اصلا ظاهربین نیس 

مستقیم نگو چرا بهش بگو مامان بنظرت اینا عیبه ؟؟چیز بدیه؟نظرت چیه برم برشون دارم؟؟ ببین چی میگه

مامانم میگع اره طبیعیع چرا باید بگی چون چندبار پرسیدم 

ارعععع اینو خیلیییی قبول دارم بش گفتم چاق شدم گف اره واقعا تپلی شدی😂خداکنع خوب پیش بره اما تا اونجا ...

اصلاااا کم نیار بدن خودشون پر عیب و ایراده منتها چون ما خانوما رو خودمون حساس میشیم اوناهم فکرمیکنن چه خبره

مامانم میگع اره طبیعیع چرا باید بگی چون چندبار پرسیدم

خب پس طبیعیه دیگه غصه نخور

اصلاااا کم نیار بدن خودشون پر عیب و ایراده منتها چون ما خانوما رو خودمون حساس میشیم اوناهم فکرمیکنن ...

از حق نگذریم بدنش صااافه صاف عکسای باشگاشو دیدم