2777
2789
عنوان

بیاین آرومم کنین شوهرم

395 بازدید | 37 پست

حاملم چند روزه دارم بهش میگم کیک و بیسکوئیت تموم کردیم (برای دخترم میخره منم گهگاهی ضعف میکنم میخورم) نگرفت و نمی‌دونم چرا ..چند بار هم بهش میگفتم خوددمم نمی‌خواستم بگیرم چون سری قبل دویست خریده بودم الان دیگه نمی‌خواستم بخرم امروز رفت سوپری بهش گفتم بگیر بستنی هم گرفت دیگه ازش نپرسیدن گرفتی یا نه گفتم خب حتما گذاشته کابینت ..حالا دل ضعفه خیلی بدی گرفتم بخاطر ویار کوفتی هم نمیتونم هر چیزی رو بخورم الان رفتم میبینم هیچی نخریده ..گریم گرفته حالم بشدت بد شده از گشنگی دلم میخواد بیدارش کنم بره مغازه دلم میخواد فحشش بدم گناه خیلی بدی در حقم کرده من خیلی گشنمه حالم بد چرا نخریده بی مسیولیت مگه وژدان نداری من حاملم  ،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتو بزن ب حال بدی بیدارش کن بگو برو از اون بیسکوییتی ک خریدی گزاشتی کابینت بیار حالم بده.مجبوره بره بگیره

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
عزیزم نون پنیربخورضعف نکنی خسیس نیس اگه بودبستنی وبقیه چیزاروممیخریداگه بهت پول دادبرادکترولباس واین ...

نمیتونم بخدا از لوس بازی نیست الان نمیتونم نون پنیر بخورم فقط کیک می‌خوام 

خسیس نیست پس اینکارش چ معنی میده اون می‌دونه من هر چیزی نمیتونم بخورم معدم مشکل داره دلم میخواد بزنمش ناراحتم