2777
2789
عنوان

بیاین آرومم کنین شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 37 پست
همین دیگه شرایط متفاوته من هیچی نمیتونستم بخورم حتی اب، سه ماهه اول ۱۲کیلو وزن کم کردم ،تغذیه ام سرم ...

منم دقیقا ده کیلو کم کردم و همین شرایط شما رو دارم

الان شما درک میکنی من میگم فقط فلان چیزو میتونم بخورم یعنی فقط همون ..وشوهرمم از وضعیت من خبر داره از همین ناراحتم که چرا پشت گوش انداخت من بدرک بچه خودش تو شکممه 

منم دقیقا ده کیلو کم کردم و همین شرایط شما رو دارمالان شما درک میکنی من میگم فقط فلان چیزو میتونم بخ ...

درکت میکنم من یه دوره ناهار و شام گوجه سبز میخوردم شوهرمم میدونست با جعبه میخرید اگه همونم نمیخوردم میمردم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی مضر؟ چه دکتر خوبی بوده

آره گاهی وقتها چیز مضر خوردن بهتر از هیچی نخوردن ..منم شرایطم مثل دوستمونه ..از شدت فقر تغذیه ای داشتم ازبین میرفتم واقعا ..هر چیزی ک فکرشو بکنی حالمو بد میکرد الان کمی روبراه شدم

درکت میکنم من یه دوره ناهار و شام گوجه سبز میخوردم شوهرمم میدونست با جعبه میخرید اگه همونم نمیخوردم ...

من پسته می‌خوردم شوهرم ب مسخره می‌گفت حالا چرا پسته چرا تخمه نه 

من پسته می‌خوردم شوهرم ب مسخره می‌گفت حالا چرا پسته چرا تخمه نه

شوهرتم شورشو دراورده ،نمیبینه اب شدی؟  والا من هرچی که میزاشتم دهنم یه خانواده ذوق میکرد ،استخونای لگنم از لاغری اومده بود بیرون میخورد به فرش میسوخت ،نمیتونی بری پیش خانوادت مامان من هرازگاهی بزور یچیزایی تو حلقم میریخت وقتی اونجا بودم حالم بهتر بود

شوهرتم شورشو دراورده ،نمیبینه اب شدی؟ والا من هرچی که میزاشتم دهنم یه خانواده ذوق میکرد ،استخونای ل ...

نه اینو واقعا شوخی میکرد وگرنه خیلی خوشحال بود من بلاخره ی چیزی میتونم بخورم ..اگ پول داشته باشه خسیس نیست من از اینکه پشت گوش انداخته ناراحتم چون وضعیتم جوری نیست که بخواد سهل انگاری کنه واقعا حالم بد میشه یه بچه دیگه هم دارم به اونم باید رسیدگی کنم ..

شوهرتم شورشو دراورده ،نمیبینه اب شدی؟ والا من هرچی که میزاشتم دهنم یه خانواده ذوق میکرد ،استخونای ل ...

یمدت شهرستان بودم دیگه حالم که کمی بهتر شد برگشتم خونه خودم ..من تو این چند ماه هزار بار تا لب گور رفتم و برگشتم

سر بچه اولم هم همین آش بود و همین کاسه 

ولی الان با وجود یه بچه دیگه سختیش هزار برابر بود

نه اینو واقعا شوخی میکرد وگرنه خیلی خوشحال بود من بلاخره ی چیزی میتونم بخورم ..اگ پول داشته باشه خسی ...

احتمال زیاد دراین حد که حالت بد میشه رو درک نمیکنه طبیعیه ،میبینی که همینجا خانومای حامله هم درک نمیکنن چه برسه به مردا ،بهش توضیح بده بگو واقعا حالم بد میشه حتما بخر برام