کبوترشامی مدیر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 230 عنوان حس ششم هستم | مشاهده متن کامل بحث + 7963 بازدید | 806 پست اما باید یه تاریخچه کوتاهی از داستان برام گفته بشه تا بتونم به سوالات جواب بدم 1404/03/09 | 00:19 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبوترشامی مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 230 ۳۶ سالمهدوباره کی ازدواج میکنم؟ اگر خواستگار براتون میاد و یا اومده حسم میگه تا یک سال نهایتا یک سال و نیم دیگه
mina830 عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 1874 بله حسم میگه هستین ممنونم انشالا همین طور باشع «زندگی یکجور بلاتکلیفیست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشیهای موقتی که بوی نجات میدهند، امیدوار میکند.»
منوآرزوهام عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 3725 ببینین مثلاً من باید بدونم رفتارشون چجوریه مثلاً خواستگاری هست یا دوستی اینجوری جواب درست تر درمیاد عزمزمم گفتم کامل میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه
hhhhahhhhh عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 2809 اگر خواستگار براتون میاد و یا اومده حسم میگه تا یک سال نهایتا یک سال و نیم دیگه اگه حست درست باشه یه شیرینی بهت میدم آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار
سونیت عضویت: 1403/12/18 تعداد پست: 1206 قبول میشین یه حس. عجیبی اومد سراغم که گفت قبول میشین اما حسم میگه خواننده مورد علاقتونو نمی بینید خدارو سکر ک قبول میشم ممنونم واقعا خواننده رو نمیبینم ؟!
کبوترشامی مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 230 من و دوستم هر دو دختریمبا هم تقریبا هیچ ارتباطی نداریم در حالی که قبلاً بدون هم آب هم نمیخوردیممیخوا ... برمیگرده اما خیلی دیر زمانی که اون موقع شما دیگه قصدی برای ادامه ارتباط باهاش ندارید
آباندخت۶۶ عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 7731 اگر خواستگار براتون میاد و یا اومده حسم میگه تا یک سال نهایتا یک سال و نیم دیگه کی ازدواج میکنم شغلش چیه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 دختر خالم جنسیت نی نیش چیه؟فاطمه(خودم)کی ازدواج میکنم و شخصیت اخلاقی خودم و همسرایندم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
کبوترشامی مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 230 محمد رضا و صبا باهم ازدواج میکنن؟مدیرمه ۸ماه آشنا هستیم بله حسم میگه بله
منوآرزوهام عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 3725 اگر خواستگار براتون میاد و یا اومده حسم میگه تا یک سال نهایتا یک سال و نیم دیگه گلی چرا ازمنو جواب نمیدی میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه
rsman عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 548 فکر نمی کنم عزیز با شخص مورد نظرم سجاد تو خردادازدواج دارم؟بچه خواهرم چیه
aazadraha عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 11992 محمد اصلا نمیشناسم چطوریه یه روژ اینطوذژ یه روز اونطوذی ومنم یکم تو فهمیدن احساس مشکل دارم واشفتم بنظرت چه حسی داره ؟ کی میبینمش ؟ تاکی باهمیم ؟