2777
2789
عنوان

بزرگترین آرزوتون برای ده سال اینده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4971 بازدید | 270 پست
خودم همین عقیده رو دارم عزیزم اما این طرز فکر شنا کردن برخلاف جریان زندگی هست و سخت اما خب من دوستش ...

گاهی وقت ها باید خلاف جریان زندگی حرکت کنیم این طبیعت انسان هست که تک بعدی نیست و توانایی تحمل همه سختی ها رو داره چون میدونه بعد از این سختی ها بالاخره به یه نور و روشنایی میرسه✨🥰

می رود عمر چه در بند جهانید شما؟🥲💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگیم به طور کامل درمان شده

بعدم فوق لیسانس طراحی و دوخت گرفته باشم

و اونقدر توی خیاطی و توی رشته م موفق شده باشم که اسمم تو استان وحتی کل کشور بپیچه

دخترم پزشکی قبول شده باشه

خلاصه یه زندگی خیلی اروم رو تجربه میکنم در 38 سالگی

افسردگیم به طور کامل درمان شدهبعدم فوق لیسانس طراحی و دوخت گرفته باشمو اونقدر توی خیاطی و توی رشته م ...

انشاءالله منم خدا کنه افسردگیم خوب شده باشه🥺❣️

الان سال ۱۴۰۴ هست. آرزوهام برا ده سال دیگه: پسرم که اون موقع۲۰ساله شده موفق باشه تو تحصیل وموسیقی و روابط اجتماعی.سلامت باشم و این دردهایی که الان دارم(دردقفسه سینه و معده و....) چیز جدی نباشه. چشمام را لیزیک کرده باشم

.خانه ام مرتب ومنظم و باسلیقه و باآرامش باشه. 

چقدر آرزو دارم😊😊😊 انشاالله همه به آرزوهای خوبشون برسند🙏🏻

اسی کاش میگفتی 5 سال دیگ حداقل 10 سال زیاده 

10 سال دیگ ...بزار فکر کنم چن سالمه 

27 

فوق لیسانس گرفتم شاغل بانکم 

یه بچه ی 4.5 ساله داشت باشم (همیشه از بچگی میگم  من 22 بچه میارم )

حالا هنوز شوهر نیستااا .فانتزیه دیگ

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

اگه اومدی واقعا منم لایک کن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

اسی کاش میگفتی 5 سال دیگ حداقل 10 سال زیاده 10 سال دیگ ...بزار فکر کنم چن سالمه 27 فوق لیسانس گرفتم ...

منم ۱٠ روز دیگه ۱۷ سالم میشه پس ۱٠ سال دیگه میشه ۲۷ سال 

اخه ۵ سال خیلی زمان کمی هست چون میدونم اون ارامشه ۱٠ سال دیگه میتونم به دستش بیارم منم دوست دارم ۲۲ ۲۳ سالگی ازدواج کنم😂💔

منم ۱٠ روز دیگه ۱۷ سالم میشه پس ۱٠ سال دیگه میشه ۲۷ سال اخه ۵ سال خیلی زمان کمی هست چون میدونم اون ا ...

ایشالا ب ارزوهات میرسی

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..