2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوریم.. 

برا دخترم از ناهار مونده بودخورد سوخاری.. 

شیرینی خامه‌ای پختم،باقالی ونخود اینا پختم،سالادمیوه درست کردم،، باهمینا سیرمیشیم😆

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
قرمه سبزی خوردمسفره ی خداحافظی یک عزیز دل بود که می رفت حج

خیلی وقت بود نمیدیدمت، چندروزه پشت سرهم میبینمت جانم، ،شمارو با امضای قبلتون یادمه،یه شعربود،،

لبخندتورا چندصباحیست ندیدم..

یک باردگر خانه‌ات آباد بگو سیب.. 

چون دوست دارم این بیتو براهمون یادم موندی،عزیزی😅💜

نون پنیر اوضاع خونه خوب نیس گرفتاری داریم حوصلم نکشید درست کنم خدا باعث بازیشو قضاوت کنه

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

خیلی وقت بود نمیدیدمت، چندروزه پشت سرهم میبینمت جانم، ،شمارو با امضای قبلتون یادمه،یه شعربود،،لبخندت ...

چه حال خوبی داشت این پیام

پس فعلا لطفا بفرمایید: سییییب

بله یه مشکلی داشتم حدود دو ماه نیومدم سایت و شما تنها شخصی بودین که این موضوع رو بهم گفتید 

ممنون از این به یاد بودن

هر چی آرزوی خوبه مال تو 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

چه حال خوبی داشت این پیامپس فعلا لطفا بفرمایید: سییییببله یه مشکلی داشتم حدود دو ماه نیومدم سایت و ش ...

عزیزدلمی،، خداکریمه رفع بلا ان‌شاءالله ،، دنیابه کامت جونم،زنده باشی الهی💜☘️💜