2777
2789
عنوان

دوقلو دارم دیشب رفتم بازار🥺

334 بازدید | 17 پست

تا رفتیم تو مغازه یه مشتری خانم دیگه هم بود مغازه دار رو کرد به اون خانم و گفت من اصلا نمیتونم اینطوری؛ خانم گفت چی رو نمیتونی گفت نمیتونم حساب کتاب کنم با صدای بچه و ...

دویدم بچه هارو گرفتم و رفتیم بیرون؛ با خواهرم بودیم

انقدر ناراحت شدم خب من چکار کنم که بچه سرو صدا میکنه

واقعا دلم گرفته هیچ جا نمیتونم برم با وجود بچه ها

الانم خونه مادربزرگم هستم تا اومدم پدربزرگم گفت دفعه پیش بچه هات تو حیاط نمیدونم چکار کردن تو حوض مایع ریختن و ...😥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطوری دوتا بچه رو باهم کنترل کنم پسرم شیطونه نمیتونم دیگه جلو دهنشونو بگیرم که صدا نکنن

میدونم سخته 

الان یه بچه رو هم نمیشه کنترل کرد 

ولی واقعا بعضی آدما اصلا حوصله بچه‌ها رو ندارن.

معجزه کن صبر مرا 

منم دیروز رفته بودم خرید پسرم از پله ها چندبار بالا پایین میرفت هی فروشنده غر میزد خانوم بچتونو بگیرین...اعصابم خورد شد بیشعور کارمنم جمع بزن من برم آخه...اشتباه کردم خرید کردم باید همونجا ول میکردم میرفتم

دیگه تا کی کمک کنن؟یه پسرم دارم همسرم نگهشون داشت

تا وقتی که از اب و گل دربیان زن و مرد کنار هم بچه ها رو بزرگ میکنند داخل این گرما سخته بچه بیرون بردن. ولب تو هم احتیاج به تفریح داری یه وقتایی بزارش پیش شوهر با مادرت بر بیرون هوا بخور خربد کن

😎💚🐬
منم دیروز رفته بودم خرید پسرم از پله ها چندبار بالا پایین میرفت هی فروشنده غر میزد خانوم بچتونو بگیر ...

دقیقا ما هم همین فکررو کردیم مغازه روبرویی خانمش بود با ارامش کارمون رو انجام داد اومدیم پیش اقا حساب کنیم اینجور کرد خواهرم گفت کاش جامیزاشتیم میومدیم