2777
2789
عنوان

دوقلو دارم دیشب رفتم بازار🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 17 پست

چرا الکی خودتو ناراحت میکنی ، به این فکر کن که ۱۰سال بعد هرکدوم برای خودشون خانم و اقا شدن و با شما زیاد جایی نمیان ..

به پدربزرگ و مادربزرگت هم حق بده سنی ازشون گذشته بی اعصابن ...

تا جایی که درتوانته بیرون نرو و اگه هم رفتی از حرفها دلگیر نشو بخوای نخوای بزرگ میشن ....این حرص و غصه ها الکی و بی مورده که میخوری 

چرا الکی خودتو ناراحت میکنی ، به این فکر کن که ۱۰سال بعد هرکدوم برای خودشون خانم و اقا شدن و با شما ...

حق باشماست

اخه من خودم انقدر فشار روم هست و سعیم رو میکنم بچه هام اذیت نکنن ولی اینکه دیگه یکی بگه بچه هات سروصدا کردن من نمیتونم واقعا ناراحتم کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق باشماستاخه من خودم انقدر فشار روم هست و سعیم رو میکنم بچه هام اذیت نکنن ولی اینکه دیگه یکی بگه بچ ...

عزیزم خب حرف حقیقت میزنن دیگه، حرف حقیقت هم یه کمی تلخه ....ولی در اصل بخوای حساب کنی خدا بچها رو برای شیطنت و بازیگوشی افریده ، خدا زبون و دست و پا بهشون داده که ازش استفاده کنن ...هرکسی هرچی میگه حق داره ولی دیدگاه اونها همینقدر سطحی هست که فقط یه سروصدا را درک میکنن این شمایی که باید بابت داشتنشون، سلامتیشون، باهوش بودنشون خوشحال باشی و برای دل مردم هم که شده بگی حق باشماست ولی این بار را تحمل کنید چون من هم درحد توانم انرژی برای تربیت بچها گذاشتم. و نمیتونمم دیگه اونقدر ساکتشون کنم چون گناه دارن این لذت و تفریح هم ازشون بگیرم ....