2777
2789
عنوان

الهی بابام بمیره مفت خور

595 بازدید | 35 پست

کثافت زندان رفته نمی میره معتاده شیشه میکشه زندگیو واسمون جهنم کرده من ۴ سالم بود افتاد زندان ننه احمق من این این کثافت ۳ تا بچه آورده از بچگی این کثافت توهم می‌زد من می ترسیدم ۲ سال خبر مرگش زندان بود بعدش برگشت از زندان هیچوقت هم کار نمی‌کرد

مادر من یه زنی که خانوادش ۵۰ ساله تهران زندگی میکنن همه چی تموم خوشگل

اومده زنه این مرتیکه شده خود خانواده بابام ولش کردن بعدش این اومده زن این شده

۴ سال کلر نمی‌کرد مادرم کارش نظافت بود مادری رو تموم کرد در حقم بچه بودم این بابای کثافت من کتکم می زد مامانمو می زد مامانم می‌گفت برو سرکار می زدش

خیانت کرد به مامانم با زن فاح.....

مریضی گرفت سرطان گرفت مامانم پاش موند کار نکرد پول شیمی درمانی شو ننم داد

ننه بدبخت من بعد صد سال یه گوشی خریده

این عملی داشت فوتبال می دید مامانم زد آبجیم کارتون ببینه ابجیم اوتیسم داره داشت جیغ می زد 

کانال رو که عوض کرد گوشی ننه بدبخت منو با اینهمه کار کردن گرفته محکم زد تو دیوار گوشی مامانم سوخت دیگه درست نمیشه بعد دعوا شد کثافت چیز میز پرت میکنه به دیوار زد تلویزیون هم ماشین وسطش تلویزیون صفحه رفته

الهی بمیرررره

نگید اینجوری راجب بابات حرف نزن من اصلا پدر ندارن این سگ بابای من نیست

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از لحنت معلومه خودت هم روح و روانت آشفته هست

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

بمیرم برات😭

اعصابم انقد خورده در مرز خود...کشی ام من بالای ۱۰ بار خود کشی کردم کسی نمیفهمه منو

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

اول اومدم بگم این چه حرفیه میزنی 

ولی دیدم خب صبر ایوب که نیست 

میدونم سخته میرونم شاید نتونم درک تون کنم 

خیلی سخته خیلی سخته ولی تحمل کنید سر به سرش نزارید 

●لا أجِدُ مَفَرّاً إلّا الحُسَین...🤍🕊

خدا بهتون صبر بده واقعا سخته من میفهمم تجربش کرد یه چیز مشابه رو😢

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

خیلی تخیلی هست داستانت

میخوای باور نکنی برو بیرون خودم اعصابم ت........خمی عه توعم میخوای بیای بگی دروغ میگی

چرا تخیلی باشه اعتیاد همه کاری با آدم میکنه

اینا معتاد تو زندگیشون ندیدن

وای بمیرم برا دل مامانت🥲چجوری تحمل میکنه

احمق میگه عاشقشم

اعصابم انقد خورده در مرز خود...کشی ام من بالای ۱۰ بار خود کشی کردم کسی نمیفهمه منو

اینکه هنوز زنده ای پس معجزه اس

خودکشی نکن اصلااااااا

کار کن و خودتو و مامانتو نجات بده

کاربری دست دو نفره