2777
2789
عنوان

کمک.شوهرم داره با جونش بازی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 79 پست
میدونم عزیزم... میدونم درکش میکنی و  دلت میسوزه... حتی میدونم تا چه حد میتونه واست سخت باشه وا ...

مرسی عزیزم حرفات به دلم نشست.انشالله که خدا تو این موقعیت قرارت نده .فکر کنم منم اینجوری مورد امتحان قرار داده خدا.

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲
زنش 22 سالشه من نمیخوام به شوهر اونم اسیبی برسه ولی چرا شوهر من اخه.همه دکترام ک میگن با مراقبت مشکل ...

با اینکار شوهرت اونم زنده میمونه مطمئن باش کارتون پیش خدا بی جواب نمیمونه یه لحظه خودتو جای اون زن بزار  که شوهرشو داره از دست میده ولی تو میدونی که با یه کلیه میتونه زندگی کنه ولی اون چی اگه کلیه بهش نرسه میمیره تو واسه سلامتی شوهرت نگرانی اون واسه مردن شوهرش پس کار خیر بی جواب نمیمونه عزیزم

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکار شوهرت اونم زنده میمونه مطمئن باش کارتون پیش خدا بی جواب نمیمونه یه لحظه خودتو جای اون زن ب ...

درسته گلم.اینارو قبول دارم.

ولی من همینجوریش نتونستیم بچه دار شیم.میترسم با یه کلیه دیگه اصلا نشه.

مرسی عزیزم حرفات به دلم نشست.انشالله که خدا تو این موقعیت قرارت نده .فکر کنم منم اینجوری مورد امتحان ...

عزیزکم من مطمئنم بهترین تصمیم رو میگیری
امیدوارم سالیان سال در کنار همسرت خوشبخت زندگی کنی

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^

ان شاالله بهترین تصمیم رو میتونی بگیری دو راهیه سختیه ولی خب حتما حکمتی توشه.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
درسته گلم.اینارو قبول دارم. ولی من همینجوریش نتونستیم بچه دار شیم.میترسم با یه کلیه دیگه اصلا نشه.

عزيزم كليه ربطي به باروري نداره 

من نميتونم بهت بگم اين كارو انجام بدي يا نه چون تو اين موقعيت نيستم ولي از نظر پزشكي با يه كليه هم ميشه زندگي كرد كه خيليا تو اين شرايط هستند 

ان شاالله بهترین تصمیم رو میتونی بگیری دو راهیه سختیه ولی خب حتما حکمتی توشه.

مرسی گلم.احتیاج به دعا دارم.

مرسی گلم.احتیاج به دعا دارم.

از ته دلت از خدا بخواه به دلت بندازه که کدوم راه درسته.

منم دوس دارم همچین کاری بکنم ولی خب جای شما نیستم نمیتونم بگم رضایت بده یا نه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
عزيزم كليه ربطي به باروري نداره  من نميتونم بهت بگم اين كارو انجام بدي يا نه چون تو اين موقعيت ...

اره دکتر بهم گفت که نصف اکثر مردم با یه کلیه زندگی میکنن.حتی خیلیا دارن میفروشن کلیشونو.

مرسی گلم امیدوارم که خدا کمک کنه

از ته دلت از خدا بخواه به دلت بندازه که کدوم راه درسته. منم دوس دارم همچین کاری بکنم ولی خب جای شما ...

انشالله که خدا با این دل خوبی که داری بهترین اتفاقاتو تو زندگیت رقم بزنه

انشالله که خدا با این دل خوبی که داری بهترین اتفاقاتو تو زندگیت رقم بزنه

قربونت برم عزیزم.

ان شاالله شما هم بهترین تصمیم رو بتونید بگیرید .

شاد باشی دوستم

اکه دکتر میگه مشکلی نیست خوب نیست  مادر من چهل سال با یه کلیه زندگی کرد  فقط یه کم مراقب ...

واقعا مینا جان. مشکل خاصی ندارن؟

اخی...خب کلیه غریبه ها چطور شاید خورد اگه بره توی صف کلیه

حالش خیلی بده گفتن خیلی زود.تو صف هست ولی موردی نیستش

واقعا مینا جان. مشکل خاصی ندارن؟

مادر من از سال شصت تا نود وچهار تک. کلیه بودن 

حتا دیالیز هم نشدن اما دوسال پیش بخاطر سکته ب رحمت خدا رفتن 

مهم رهایت رژیم غذایی وچکاپ منظم هست 

ومشورت با چند تا دکتر 

[QUOTE=53928398]مادر من از سال شصت تا نود وچهار تک. کلیه بودن  حتا دیالیز هم نشدن اما دوسال پیش بخاطر سکته ب ر ...[/QUOTEخدا رحمتشون کنه عزیزم.انشالله که غم نبینی دیگ.

مرسی از پاسخت