2777
2789
عنوان

کمک.شوهرم داره با جونش بازی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بچه یاد دادن با گوشی میاد پیش من عکس باباشو نشون میده همش.دلم دیگه طاقت نمیاره 

خانومی شاید یاد ندادن شاید اون بچه از بین حرفاشون فهمیده که آخرین امید خونوادش رضایت شماست... بزرگواری کن و مطمئن باش جواب این بزرگیتو میبینی

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^
گناه داره خانومی کوتاه بیا... یه لحظه خودتو بذار جای اون زن و فکر کن خدای نکرده تو در چنین شرایطی بو ...

درسته من درکشون میکنم.واقعا شرایط سختیه.دلم واسه زن اونم میسوزه.

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲
استارتر تصميم اخرو خودت ميگيري  ولي سلامتيه شوهرتو ب خطر ننداز  مراقبت زياد ميخاد تا خوب ...

وقتی اینارو میگم حتی به مامانش به من میگن تو به خدا فکر نمیکنی اون که وسیله قرار میده خودش حوتسش هست.حرف منو اصلا درک نمیکنن.هر روز دیگ یه نفر میاد پیشم واسه صحبت.

خوب من زن عموم مادر زادی یک کلیه داره تا الانم مشکلی نداشته اصلا. چرا انقدر حساسی.شوهرت به نظر من راست م یگه ان بچه گناه داره

موفقیت در آرزوها، نسبت مستقیم با قدرت اراده ما دارد. 
وقتی اینارو میگم حتی به مامانش به من میگن تو به خدا فکر نمیکنی اون که وسیله قرار میده خودش حوتسش هست ...

بخدا من دله سنگي ندارما 

ولي كاش اول يكم سعي كنن اين بيرون بيچاره هايي ك بخاطر پول كليه ميفروشنو پيدا كنن و ب اونام كمكي كنن 

بلاخره اخرش همه چيز پاي ت گيره 

مراقبت از شوهرت چ الان و چ آينده وظيفه ي خودته عزيزم 

زنش 22 سالشه من نمیخوام به شوهر اونم اسیبی برسه ولی چرا شوهر من اخه.همه دکترام ک میگن با مراقبت مشکلی پیش نمیاد و میگن خیلیا اصلا یه کلیه دارن مادر زادی و حتی نمیدونن.

پسر عموش هر شب از بیمارستان زنگ میزنه که کمک کنین بچم گناه داره به خاطره خودم نمیخوام خودم بودم هیچوصت نمیگفتم این ریسکو کنه.بچم گناه داره

به نظرم جلوشو بگير

اگه واقعا ميخواين كمك كنيد پول جمع كنيد تو فاميل براش كليه بخرين

من اينو ميگم آدم از فرداي خودش خبر نداره

خدايي نكرده تاكيد ميكنم خدايي نكرده اگه يه زماني خودتون تو خانواده به كليه احتياج پيدا كرديد چي ؟؟؟

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊
درسته من درکشون میکنم.واقعا شرایط سختیه.دلم واسه زن اونم میسوزه.

میدونم عزیزم... میدونم درکش میکنی و  دلت میسوزه... حتی میدونم تا چه حد میتونه واست سخت باشه
واسه هر کسی سخته فکر نکن فقط واسه خودت سخته
منی که الان دارم بهت میگم رضایت بده وقتی تاپیکت رو خوندم اولش مکث کردم... دلهره داری... نگرانی و از طرفی هم دلت میسوزه واسه زن و  بچه ی اون آقا... دوست داری اون شخص حالش خوب شه و از طرفی هم دلت نمیخواد کوچیکترین ریسکی سر سلامتی همسرت کنی
باور کن همه ی اینا رو میدونم
ولی خانومی خدا شاهده وقتی این تاپیکو دیدم و بهت گفتم رضایت بده همون لحظه با خودم گفتم اگه روزی شوهر منم خواست چنین کاری انجام بده رضایت میدم
یعنی خودمو جات گذاشتم... دلهره هاتو احساس کردم و بهت حق دادم که گفتم این کارو کن
فکر نکن فقط حرف زدم
به خدا توکل کن عزیزم
دعای خیر زن و بچه ی اون مرد تا ابد پشت سر زندگیته

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^

از خدا بخواه هرچی صلاحه همونو برات مقدر کنه منم اگه جای همسر شما بودم اینکارو میکردم

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗