2777
2789
عنوان

کمک.شوهرم داره با جونش بازی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 79 پست
خب عزیزم یه سختیایی داره واسه خودش.عملش خودش سخته یه نوع عمل سنگینیه.من خیلی میترسم ولی شوهرم میگه خ ...

عزیزم با چند تا پزشک مشورت کنین  انشالله که مشکلی پیش نمیاد مطمئن باش خدا عوضِ  خیر بهتون میده

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
نه بابا چ ربطی داره حتی خواهر زنداداشم از 10 سالگی یه کلیه داره یه ماه قبل زایمان کرد اونم طبیعی

بچه هاممنون بابت پاسخ هاتون من غقط می خواستم بدونم درست هست یانه ممنون راهنمایی کردین

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز یکی از فامیلاشون میاد خونمونو میگه خدا خیرش بده زن اونم همسن خودته نذار عذاب بکشن الان منتظر رضایت منن.چون تو عمل رضایت زن باید باشه.

سخته ولی دکتر گفت به بچه دار شدن ربطی نداره که.ای وای

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

خانومی اصلا نگران نباش.... توکل کن به خدا
خیلیا با یه کلیه هم راحت زندگی میکنن فقط باید چند وقت بعد از عمل مراقبش باشی
برادرزاده ی دوست من هنوز بچه مدرسه ای هستش یک سال پیش تصادف کرد و یه کلیه اشو از دست داد... خدا رو شکر الان داره زندگیشو میکنه و مشکلی هم نداره

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^
مادر شوهرت رو بگو پشیمون اش کنه. به خانواده شوهرت بگو باهاش حرف بزنن.اسمش رو بزاره تو لیست پیوند اعض ...

اونا خودشونم راضین.به من میگن خدا اونو پسندیده چرا پس بقیه نخورد یه امتحانه کمک کنین.بچش گناه داره از اینجور حرفا

خواهرمن هم مادرزادی یه کلیه داره.یکم مراقبت میخواد باید یه چیزهایی رو رعایت کنه.توکل به خدا.ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد.

دربدترين روزها،اميدوارباش.هميشه زيباترين باران ازسياهترين ابرمي بارد...

بنظر من نزار 

چون سلامتي نعمتيه ك خدا داده و ازت انتظار نداره سلامتيتو با كاراي خوب ب خطر بندازي 

ادم بدي نيستيم ولي اون اسمشو بنويسه تو اهدايه كليه 

شوهر شمام تو اينده خدايي نكرده از شانس بد ي كليه ي موندش مشكل پيدا كنه پسر خاله و پسر دايي نگاتونم نميكنن

شما که مردد هستی از اول نباید میذاشتی ازمایش بده. الان شوهرتون تو وضعیت سختی هستن برای تصمیم گیری

گفتم کسی نخورده حتما اینم نمیخوره.چه میدونستم اخه.

به نظر منم امتحانه

كه خدايي نكرده زبونم لال خاك تو دهنم اگه مشكلاي مشابهش براي شما پيش اومد كسي پيدابشه كمكتون كنه

از هر دس بدي از همونم پس ميگيري

ولي بازم حق داري كه دو دل باشي

🍓🐣🍒
اونا خودشونم راضین.به من میگن خدا اونو پسندیده چرا پس بقیه نخورد یه امتحانه کمک کنین.بچش گناه داره ا ...

گناه داره خانومی کوتاه بیا... یه لحظه خودتو بذار جای اون زن و فکر کن خدای نکرده تو در چنین شرایطی بودی چیکار میکردی؟
وقتی آسیبی به شوهرت و زندگیت وارد نمیشه و میتونی با رضایتت زندگی یه نفر دیگه رو هم نجات بدی تردید نکن... خدا خودش هوای زندگیت رو داره

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^
گناه داره خانومی کوتاه بیا... یه لحظه خودتو بذار جای اون زن و فکر کن خدای نککرده تو در چنین شرایطی ب ...

به بچه یاد دادن با گوشی میاد پیش من عکس باباشو نشون میده همش.دلم دیگه طاقت نمیاره