2777
2789
عنوان

برای ترک عادت بد و تغییر زندگی بیست و یک روز زمان نیازه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 49 پست
بجای اینکه ۲۱ روز دیگه تگ کنی هر روز یه الارم بده جهت یاداوریمون

اگه آلارم بدم اون افکار امکان داره یادآوری شه برات ، پس خودت باید یادت بیاری که تا ۲۱ روز دیگه باید خوب شی عزیزم و زندگی قشنگی در پیش داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نی نی سایت هستم ، اگر جز برنامه تون هست که نیایی ۲۱ روز دیگه تگت میکنم و بیا و می‌بینیم قطعا حالت ...

امیدوارم 

اره نی نی سایت نمیخوام بیام

پس 21 روز دیگه منو هم تگ کنید 

نکته ای چیزی اگه دارید هم میشه بگید؟

امیدوارم اره نی نی سایت نمیخوام بیامپس 21 روز دیگه منو هم تگ کنید نکته ای چیزی اگه دارید هم میشه بگی ...

رها کردن افکار منفی طاقت فرسا و سخته عزیزم ولی اینو بدون هر چقد بهشون بی توجه بشی متوجه میشی چقد اون افکار مسخره بودن و تو الکی وقتت رو هدر دادی ، هر چقد بهشون بی توجه بشی بعد به خودت میایی و میبینی کلا فراموششون کردی و حالت خوب شده ، پس موفق میشی گلم من خودم دیگه خسته شدم از این زندگی با این انرژی ها و فکرای منفی و میخوام دوباره کنترل زندگیم و افکارم رو به دست بگیرم و زندگی قشنگی حقمونه 

خواهر جان تگم کن  سه هفته دیگه💗

#پزواک_کوهستان‍ 

۲۱ روز چن روز پیش تمام‌شده گلم ولی متاسفانه به دلیل قطعی نت نتونستم بیام بپرسم .... خب چقد پیشرفت کردی 😍

#پزواک_کوهستان‍ ۲۱ روز چن روز پیش تمام‌شده گلم ولی متاسفانه به دلیل قطعی نت نتونستم بیام بپرسم .... ...

خوب بود البته لغزش هایی داشتم 🥲

هدف این بود که از مجازی و اخبار فاصله بگیرم و به جاش کتاب بخونم 😁و تقریبا برای شروع خوب پیش رفتم 

تا یکی دو هفته پیش که خودتون میدونین  دیگه نتونستم متاسفانه 😅

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
امیدوارم  اره نی نی سایت نمیخوام بیام پس 21 روز دیگه منو هم تگ کنید  نکته ای چیزی اگه د ...

#لی_لی_شیشه_ای‍ 

۲۱ روز تموم شده گلم ولی نت قطع بود متاسفانه نتونستم سر موعد مقرر بیام ... چقدر پیشرفت کردی گلم 😍

خوب بود البته لغزش هایی داشتم 🥲هدف این بود که از مجازی و اخبار فاصله بگیرم و به جاش کتاب بخونم 😁و ...

منم لغزش هایی داشتم متاسفانه ❤️‍🩹 ولی حالم از دفعه ی پیش خیلی بهتر شد و خیلی از استرسم کم شده ...

میتونیم همین روند رو ادامه بدیم تا کامل به ذهن و زندگیمون مسلط بشیم گلم ... واس شروع خوب بود گلم بهت تبریک میگم 

منم لغزش هایی داشتم متاسفانه ❤️‍🩹 ولی حالم از دفعه ی پیش خیلی بهتر شد و خیلی از استرسم کم شده ...می ...

لغزش هامون جزئی از این مسیره که باید طی کنیم🥲

چقدر خوب خداروشکر که حالتون بهتر شده و تونستین تا حد زیادی با تلاش موفق بشین😍😍

متشکرم💚ممنون از چالش خوبی که پیشنهاد دادین بهمون🥰💞

لغزش هامون جزئی از این مسیره که باید طی کنیم🥲چقدر خوب خداروشکر که حالتون بهتر شده و تونستین تا حد ز ...

آره عزیزم همینطوره ... اگه موافق باشی بازم ادامه بدیم تا بتونیم کامل خوب شیم  

آره عزیزم همینطوره ... اگه موافق باشی بازم ادامه بدیم تا بتونیم کامل خوب شیم

بله موافقم  😍😍واقعا این هدف و بازه زمانی که تعیین کردیم تونست تاثیر گذار باشه برامون