2777
2789

خواهش می کنم دست از این همه فداکاری برای زندگی مردم بردارید . هلاک شدید به خدا 😒😒😒😒😒اخه عزیز من ، چرا اینقدر نگران غذا خوردن برادرتون هستید ، مگه بچه کوچولو هست !!!!!

دخترم همه زندگیم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

؟؟؟؟؟؟ الان خودت فهمیدی چی نوشتی😃

بله دوستم ، متاسفانه بیش‌تر ما سرمون توی زندگی بقیه است ، عیب های بقیه بزرگ ، مال خودمون هم که اصلا وجود نداره !!!! 

دخترم همه زندگیم💕

واقعا گل گفتی🌹🌹🌹.هر کس اگه نصف اینم نگران خودش و رفتارش بود دنیا گلستان بود.همه انگشت گرفتن طرف همدیگه دارن متهم میکنن

اه اه بسه دیگه

آدمهاى اين روزگار چنين اند : با گرگ بره ميخورند ، و با چوپان گريه ميكنند...
بله دوستم ، متاسفانه بیش‌تر ما سرمون توی زندگی بقیه است ، عیب های بقیه بزرگ ، مال خودمون هم که اصلا ...

مگر غیر از این 

همه بدون عیب و ایراد کلا یه دونن فقط واسه نمونه ن😁😆😉

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

آخه مگه خودت همه چی تمومی که هی سرتومیکنی توزندگیه بقیه ایرادمیگیری...بابافیلسوف مغزمتفکرباکلاس تمیز ..بشین همین که یه همه چی تموم مث تو.توجامعه داریم بسه..اه

الکی یعنی من استارترم

شوهرم سی ودوسالشه مریض که میشه پدرشوهرم سرم دادمیزنه چرا نبردیش دکتر،خدالعنتش کنه اینارو گفتی یاد حر ...

خداصبرت بده 😟😯

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه