2777
2789

سلام خانومای گل . 

دوستم 2 هفته هستش که اقدام کرده برای بارداری 

الان حالت تهوع داره زیر دلش درد میکنه و سمت چپ شکمش دمای بدنش میره بالا 

بیبی‌ چک هم زد عکسش‌ میزارم ببینید جوابش مثبته یا منفی 

دعا کنید که بشه‌برامون:)‌  . سهرابم! تو بهترین اتفاق زندگی منی خداروشکر بابت بودنت عزیزترازجانم♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حاله کمرنگ افتاده مثبته،آزمایش بتا هم بده بهتره

واقعااااا😍😍😍😍

دعا کنید که بشه‌برامون:)‌  . سهرابم! تو بهترین اتفاق زندگی منی خداروشکر بابت بودنت عزیزترازجانم♡

واقعااااا😍😍😍😍

آره آخه ما منم دقیقا همینطوری حاله کمرنگ افتاده بود همون لحظه رفتم آزمایشگاه آزمایش بتا دادم مثبت بود

ولی گفتین دوستتون دوهفتس اقدام کرده یکم دوبه شکم که آخه تودوهفته علائم نشون نمیدن

آره آخه ما منم دقیقا همینطوری حاله کمرنگ افتاده بود همون لحظه رفتم آزمایشگاه آزمایش بتا دادم مثبت بو ...

18 سالشه اولین بچه اش هم هست 

به نظرتون بخاطر این نیست که سنش کمه و اولیش‌ هم هست؟؟ 

18 سالشه اولین بچه اش هم هست به نظرتون بخاطر این نیست که سنش کمه و اولیش‌ هم هست؟؟

نه عزیزم نمیتونه زیاد مرتبط باشه منم ۲۰سالمه و اولین بچمه ولی بعد دوماه باردار ک شدم،توی ۶هفته علائمم اومد و الانم آخرای ۸هفته ام

18 سالشه اولین بچه اش هم هست به نظرتون بخاطر این نیست که سنش کمه و اولیش‌ هم هست؟؟

امکان اینک باردار باشه خیلیه چون بعضیا بدنشون قویه و سریع باردار میشن تواین شکی نیس حتی بی بی هم حاله افتاده ک نشون میده مثبته اما بتا و سن بارداری کمه هنوز،ولی قبل۶/۷هفته حالت تهوع و اینا خودشو نشون نمیده

انشالله ک باردار باشن و نی نیشون سالموسلامت باشه😍😍😍

نه عزیزم نمیتونه زیاد مرتبط باشه منم ۲۰سالمه و اولین بچمه ولی بعد دوماه باردار ک شدم،توی ۶هفته علائم ...

بسلامتی عزیزم انشالله خوش قدم باشه💓💓

امکان اینک باردار باشه خیلیه چون بعضیا بدنشون قویه و سریع باردار میشن تواین شکی نیس حتی بی بی هم حال ...

ممنونم عزیزم انشالله 😍🥲❤️

بسلامتی عزیزم انشالله خوش قدم باشه💓💓

فداتشم گلم سلامت باشی😍❤️

حتما به دوستت بگو فردا آزمایش بتا انجام بده جوابشم زود آماده میشه،لطفا به منم خبر مثبت بودنشو بده خوشحال میشم😍😍

فداتشم گلم سلامت باشی😍❤️حتما به دوستت بگو فردا آزمایش بتا انجام بده جوابشم زود آماده میشه،لطفا به م ...

فعلا همسرش ماموریته برگشت حتما آزمایش میده و خبرشو میگم بهت