2777
2789
کاش به ۱۱۰بگه والاپیرمرده سکته میکنع گناه دارن پیرا 

به هرکی بگه اصلا نمیتونن پس بگیرن

برا همین میگن تو کارت ب کارت کردن دقت کنید

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نفرین می کنی؟  انرژی منفی این نفرینا پخش میشه تو کائنات و گردن یه بدبخت دیگه رو می گیره

یعنی کائنات انقدر بی در و پیکره😕😑

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

بعضیا خیلی علاقه دارن به خوردن  پول مردم.استارتر جان ایشالا شوهرت به راه راست هدایت بشه .شوهر من یه بار اشتباهی 10 ملیون و جابه جا ریخته بود به حساب یکی دیگه اون یاروام پولو نمیداد میگفتی میخواستین نریزین حالا که ریختین مال منه .پول دولته نمیدم😨کلی التماس و تهدید کردیم تا پس داد وگرنه شوهرم باید از جیبش میداد من الان حال اون پیرمردو درک میکنم طفلک.

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
نمیتونم الان حال توضیح دادن اون قضیه رو ندارم.چشمام داره کور میشه انقدر که گریه کردم.اگه میتونستم و ...

گریه نکن عزیزم باهاش صحبت کن 

میشه برا سلامتی خودمو  نی نیم صلوات بفرستین  
نمیتونم الان حال توضیح دادن اون قضیه رو ندارم.چشمام داره کور میشه انقدر که گریه کردم.اگه میتونستم و ...

خوب عزیزم چرا دعوا انداختی که کتک بخوری 

دیگه کاری نداشته باش خود بانک پیگیری میکنه وقتی مامور رفت سراغش میفهمه

اما اگه روزی شما رو با ربا خوردن میده اون دیگه فرق داره نمیشه ازش گذشت

من گاهی اوقات به شوخی به شوهرم میگم کاش بزی زیر تریلی له بشی با قاشق جمعت کنن😨🤒😷😓😓😓

جاااااااااااااانم؟

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
 😈😈😈😌

خدا خفت نکنه دختر 😂 خندیدم بچه خواهرم از خواب پرید😂😂،، خیلی مخلصیم دوگانه 🙋

ببخشید استارتر 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
اه اه حالمون بد کردی بااین طرز حرف زدنت عین پیرزنا نفرین میکنی  از کجا میدونی تصادف کنه میره س ...

آره قطع نخاع بشه بمیره نتونه حرف بزنه نتونه سره مردم بلا بیاره.غیر ازمن نفرین خیلیا پشت سرشه.

پدرومادرش رو دیدم از درون از ته دل براش آه کشیدن 

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
آره قطع نخاع بشه بمیره نتونه حرف بزنه نتونه سره مردم بلا بیاره.غیر ازمن نفرین خیلیا پشت سرشه. پدروم ...

پس چرا اینجور آدما زنده هستن آدمای خوب زود از دست میرن پس عدالت کو

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
کاش به ۱۱۰بگه والاپیرمرده سکته میکنع گناه دارن پیرا 

میگم یه کاری کن پیرمردو شمارشوپیداکن بهش بگو راستشو اگرطلایی چیزیم داری بفروش بهش بده یاازش مهلت بخواه ای بابامردم کم بدبختی ندارن این وسطم خودمون به خودمون رحم نمیکنیم

آره قطع نخاع بشه بمیره نتونه حرف بزنه نتونه سره مردم بلا بیاره.غیر ازمن نفرین خیلیا پشت سرشه. پدروم ...

عزيزم تو كه انقدر ازش بدي ديدي چرا هنوز باهاش موندي؟

اللهم صَل علي محمد وآل محمد