2777
2789
بگو تو مسلمون نیستی حق خوری میکنی نامرد

گفتم بهش گفتم خدا جوابت میده برگشت به خوده خدا فوش داد.ای خدا غلط کردم اسمتو آوردم که فوش داد حرفای بدی به خدا گفت

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم بهش گفتم خدا جوابت میده برگشت به خوده خدا فوش داد.ای خدا غلط کردم اسمتو آوردم که فوش داد حرفای ...

ولی خدا کمکت کنه شوهرت خیلی خطرناکه خیلی سخته با همچین ادمی زندگی کنی که دین و ایمان و شرافت نداره

مشابه همسر شما یه بنده خدایی بود خیلی ظالم بود..اونم به بچه هاش خیلی ظلم میکرد..زنش و بچه هاش نمیتونستن جلوش نفس بکشن..همش پشت سرش نفرین بود..یه روز تو محل کارش لاستیک تراکتور افتاد روش، قلبش ورم کرد و فوت کرد بنده خدا..بعده فوتشم بچه هاش میگفتن خداروشکر بابامون مرد یه نفس راحتی میکشیم..تا این حد یعنی اذیتشون کرده بود که آرزوی مرگ پدرشونو داشتن

خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر
یه درصد هم شک نکن نتیجه اش رو میبینه 

واقعا فقط به این امید زنده هستم

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
عزیزم دلم میدونم منم وقتی مثل شما عصبیم همینجوری ناله نفرین میکنم ولی بعدش به عواقبش فکر میکنم عین چ ...

چه زندانی چه قانونی؟

همش کشک هستش وقتی دستشو اون آقای بیجاره نشکونده بود چطور همون قانون و قاضی حکم داد که اون شکونده همش دروغخ

اگر کارت شوهرت رمز دوم داره یولشکی از طریق اپلیکیشن های پرداخت پولو بریز کارت پیرمرده . نگو ریختی . ...

کارتهاش دست خودشه 

نمیتونی از خواهر یا مادرش قرض بگیری پولو پس بدی؟یا طلا نداری بفروشی؟

طلا دارم ولی اختیارشو ندارم.

شوهره کثافتم با خانوادش قطع ارتباط کرده.فقط یه خواهرش باهاش در ارتباطه که اونم عین خوده شوهرمه راه وچاه دادگاه و رباخواری رو هم  اول اون یادش داد.

خوب دوستان میگن از طریق قانونی هیچکاری از پیرمرده بر نمیاد  دوما هر چقدرم محتاج باشه شکایت و د ...

اگه شکایت کنه درآخر باید پول وکیل و دادگاه اون پیرمرده بیچاره روهم شدهره کثافت من بده این قانونش هست

عجب موجود كثافتيه ببخشيد استارتر اول كه داشتي ازدواج ميكردي چرا اين اخلاقاشو نديدي؟ يهو كه اينجوري ن ...

من درجریان خیلی از کاراش نبودم نمیدونستم عرق میخوره قرص ترامادول میخوره.

الانم قرص میخوره فقط دعوا زود درآورد یکی خورد بیشعوره کثافت

مشابه همسر شما یه بنده خدایی بود خیلی ظالم بود..اونم به بچه هاش خیلی ظلم میکرد..زنش و بچه هاش نمیتون ...

انشاءالله چنین بلایی سرهدشوهره منم نازل بشه چون این کثافت هم کارش بالاستیک و این چیزاست.