2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک شوهر غیر نرمال

84 بازدید | 7 پست

من کاری ندارم که شوهر استارتر یه موجود تهوع اور و مریض جنسی بود 

بحثم سر کامنتای بعضی زنا بود که نوشته بودن اره راست میگه دیگه برو انجام بده یا مثلا یکی نوشته بود اره موی بدن زن چندشه درحالی که استارتر به وضوح گفته بود لیزر میره و فقط گاهی وقتا تک توک مو در میاد 

واقعااااا زنهایی هستن که تحقیر شدن بابت ظاهرشون براشون یه چیز عادی و روزمره اس ؟؟؟ خداییش نمیتونستم این کامنتارو هضم کنم واقعا خاورمیانه ب خصوص ایرانه جای وحشتناکیه بعضی زنا انگار اصلا ادم نیستن عروسک هستن و اجازه میدن هرکی از راه رسید طبق سلیقش کاستومایزشون کنه 😕😕🤯🤯🤯

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اره وقتی تو خاورمیانه پرده بکارت مهمه عادیه به یدونه پشم روی دستتم گیر بدن

اصلا اون بحث ب کنار ایقد زنا با عمل و ژل و بوتاکس از این رو ب اون رو میشن مردا فک میکنن خدادادی ایطورن یا دوس دارن زنشونم بی عیب باشه. 

خیلی این موضوع بده واقعا

بنظر من هم خانم هم اقا راجب استایل و قیافه ادم میتونن نظر بدن فقد نظر نه صرفا ایراد گرفتن...

درضمن اقایی که میگه مو دوست ندارم خانم هم میتونه همسرشو بفرسته لیزر حتی برای خط انکارت ریشش.. چرا انقدر مساعلو سخت میکنین چون یه اقا به خانمش نظر داد صرفا شد هوس باز؟ چ استدلال عجیبی

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
بنظر من هم خانم هم اقا راجب استایل و قیافه ادم میتونن نظر بدن فقد نظر نه صرفا ایراد گرفتن...درضمن اق ...

عزیز تاپیکشو بخون بحث سر زیبایی ساده و ب خود رسیدن نبود شوهرش بیمار بود رابطه جنسی خطرناک داشت تحقیر و توهین های هدفدار 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه