2777
2789
عنوان

خانواده ی من چرا اینطوریه

237 بازدید | 15 پست

هممون تحصیلات بالا داریم ولی شغل رسمی هنوز نه. همه نزدیک به ۳۰ سالمونه. دانشجوهای دکتری و...

حتی ازدواجمونم جور نشد

الان من روم نمیشه برم تو مراسمای خانوادگی و فامیلی. همشون هم‌سن ما هستن،  سر کار و خانواده تشکیل دادن. امروز مامانم اومد، گفت فقط بچه های من موندن

به برادرام که نگاه میکنم غصم میگیره. خودم هیچی

دوستان لطفا برامون دعا کنید دیگه واسه ما هم بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماها خب درگیر کار و درس شدید حتما هم خواستگار داشتید ولی شرایطشون شاید تو سن پایین خوب نبوده اونایی که ازدواج کردن خیلیاشون کم و کاستی داشتن و حالا بعد چندین سال اوضاعشون بهتر شده 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

شماها خب درگیر کار و درس شدید حتما هم خواستگار داشتید ولی شرایطشون شاید تو سن پایین خوب نبوده اونایی ...

واسه برادرام بیشتر ناراحتم

اونا اگه شغلشون جور بشه قطعا ازدواج هم می‌کنن

ولی خودم دیگه خیلی ازدواج برام مهم نیس، ولی کاش خدا تو کار بهم کمک کنه

واسه برادرام بیشتر ناراحتماونا اگه شغلشون جور بشه قطعا ازدواج هم می‌کننولی خودم دیگه خیلی ازدواج برا ...

توکل به خدا🌹اگرم دولتی جور نشد برید توکار آزاد 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

هر دوشون دانشجوی دکترینبا کلی مقاله و حتی تالیف کتابواقعا براشون شغل آزاد سخته...💔توکل به خدا💚

میتونن تو اینستا فعالیت کنند و پیج مرتبط با تحصیلاتشون بزنند