2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام جدا بشم ازدواج دومم هستش میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 29 پست
بذار بره خب وقتی نمیخوادت چرا میخوای به زور نگهش داری؟

بله خودشم صبح بهم گفت چرا به زور میخوای منو نگه داری !!!🥲🥲🥲بیین هروقت دعوا میشه جتی سر چیزای کوچیک تو نیم ساعت ۷۰ بار بهم میگه نمیخوامت انفدر بهم فحش مبدع تحقیرم میکنه خودم میدونم روحم خسته شده اصلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا نمیدونم میدونم مشروب متداول هم میخوره به خدا با همه چیش ساختم ولی فقط دنبال بهونه هیتش هیچی ب ...

وا مثل خانما قهر میکنه میره میگه طلاق !؟

واقعا آقایون پرنسس شدن😑

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

نترس بر طلاق هم تو اقدام‌نکن بگو برو درخواست بده با کمال میل حقو حقوقم‌میگیرم و امضا میکنمشبا درارو ...

بدبختی کسیو ندارم اینجا بیاد پیشم مامان بابام هستن ولی نمیان 

مامانم سنش زیاده حوصله نداره میگه ول من بابامم که اصلا نمباد خودم تنها هستش خونه آپارتمانی هستش نگهبانی داره ولی نگهبانش افغانی هستش میترسم همین 

بله خودشم صبح بهم گفت چرا به زور میخوای منو نگه داری !!!🥲🥲🥲بیین هروقت دعوا میشه جتی سر چیزای کوچی ...

یه بار جدی وایسا گفت نمیخوامت بگو به سلامت اگه دوست داشته باشه که به غلط کردن میفته اگه هم نداشته باشه میره دنبال زندگیش راحت میشی 

بدبختی کسیو ندارم اینجا بیاد پیشم مامان بابام هستن ولی نمیان مامانم سنش زیاده حوصله نداره میگه ول من ...

حفاظ آهنی بزن هم حفاظ رو ببند هم در آهنی 

تو آپارتمان مزاحمت و دزدی کمه 

در ضدسرقت هم بزنی عالیه کسی نمیتونه اذیتت کنه

همچین آدمی چی داره که بهش گفتی دوست دارم؟؟😑😑

میدونی فقط بهش عادت کردم همین هیچ دوست داشتنی نیست ولی چون من ۲ سال نیم پای همه چیش وایسادم انتظار نداشتم بعد ۲ سال که از همه چی گذشتم تازه من بشم ادم بده از خیانت های پشت سرش کتک هایی که خوردم فحش هایی که هوردم تحقیرایی که شدم اخرشم بهم بگه افسردگی گرفتم تو این زندگی 

یه بار جدی وایسا گفت نمیخوامت بگو به سلامت اگه دوست داشته باشه که به غلط کردن میفته اگه هم نداشته با ...

اره دقیقا این سری بخاطر همین وسایل هاشو فرستادم که بره چون هروقت میکه طلاق من التماس میکنم یا میشینم ۴ ساعت باهاش حرف میزنم اهرشم میگه تموم شد ؟؟من طلاق میخوام ولی این سری گفتم به درک اگه دوسم داشته باشه میاد اگه ام نه که میره 

میدونی فقط بهش عادت کردم همین هیچ دوست داشتنی نیست ولی چون من ۲ سال نیم پای همه چیش وایسادم انتظار ن ...

پس باید خوشحالم باشی که از زندگیت رفته 

غم خوردن نداره نخاله از دست دادی 

اون خانم به این گلی از دست داده 

ولی شما آدم چرتی از دست دادی