2777
2789

من کیفیت بخشی قبول شدم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چی خوندی منبع و روزانه چقدر میخوندی کدوم استانی و اینکه چطوری بود برنامه ریزی برا خوندن متاهلی ...

ببین کل کارهای خونه باهام بود ولی از صبح ساعت 6 تا 12 شب میخوندم از اون ور هم   وسطاش غذایی میپختم یا کارها میکردم . 

من اشتباهی کردم اکثرا تو کانالهای رایگان خوندم 

ولی  دو هفته مونده به امتحانم تستهای قازلی خریدم که خیلی استاندارد و خوب بود

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

کلا ده روز خوندی؟؟ 🤔چطور اینقد کم

شما منبع درست پیدا کنی میشه نه اینکه هی دوره بخری و چند صد تا کتاب و هرکی یه چیز بگه از فضای گروه های مجازی هم دور بودم یکی نیاد بگه این جزوه رو بخونید یا یکی بیاد بگه من ۱۰۰۰ ساعت خواندم و ازین چرت و پرت ها و به خودم ایمان داشتم و با عشق میخوندم

شما منبع درست پیدا کنی میشه نه اینکه هی دوره بخری و چند صد تا کتاب و هرکی یه چیز بگه از فضای گروه ها ...

من الان از انور مرادی و استخدام شو محمد حسینی یکم تست خوندم میخام ببینم خوبه