2777
2789
عنوان

دیروز رفتم مسجد عزاداری

449 بازدید | 31 پست

خواهرزاده دوستم فوت کرده

یه پسر جوون ۱۸ ساله

رفتم مسجد حال دوستم خیلی بد بود 

و حس کردم کم محلی میکنه بهم عمدا

پشیمون شدم بابت رفتنم 😐

یا من دارم اشتباه میکنم؟

رفیقم میگه ناراحت بوده بعدا که یادش بیاد رفتی و گل هم بردی تو ذهنش میمونه، اما من حس کردم به چشم مزاحم میدید منو 😢

با اینکه ارزش زیادی براش قائلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انتظار داشتی وسط مجلس عزای جوون از دست رفته شون بزاره رو سرش شمارو 

شرایطشون رو درک کن

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

معمولا دوستا برای عزای بستگان درجه یک میرن یعنی نیازی نبود بری‌ ولی خب اونم تو حال خوبی نبوده که بخواد تحویل بگیره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ببین اون احتمالا تو حالی بوده که اصلا شاید ندیده تو رو..از شدت شوک و ناراحتی تو فروپاشی بوده انتظار که نداشتی بپره بغلت کنه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

انتظار داشتی چیکار کنه مثلا؟یکم درک داشته باشید تورا به خدا😑

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙