2777
2789
عنوان

افسردگی بارداری

62 بازدید | 12 پست

از اونجا فهمیدم افسردگی بارداری دارم که سر پسرم وقتی شیر دادم بعد چند روز حس بدی داشتم انگار میخواستم گریه کنم انگار دنیا برام تنگ شده بود داشتم خفه میشدم از درون حس بدی داشتم 

سر اینم کسی بهم دست می‌زنه حالم بد میشه حتی شوهرم 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

منم سومی رو ناخواسته باردارم همش گریه میکنم حس بد دارم و از شوهرم انگار بدم میاد😪😪😪😪

هوووف چقدر حس بدیه

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط از خدامیخام دوهفته دیگه برم سونو و پوچ باشه فقط همین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دارم دیوونه میشم

چرا ناشکری میکنید؟ شاید خدا صلاح دونسته یه فرشته داده بتون من تو ایام عید بر اثر بارداری پوچ سقط داشتم

الان که حرفاتونو خوندم یاد اون روزای خودم افتادم و گریم گرفت

چقدر دنیا نامرده که یکی تو حسرته یکی هم اینجوری