2777
2789
عنوان

از رفتار برادرم دلم شکست واقعا 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 5912 بازدید | 213 پست

اسی برادرت تمام پول ها را فقط برای خودش میخواد

هدفش اینه  دلت بشکنه و دیگه سمت  خانواده نری

من میگم  نباید کلید را می دادی

الآن هم پدرت برگشت ماجرا رو بگو

کلید را بگیر و تحت تاثیر برادرت نباش

برادرت چشم دیدنت را  نداره

اولا که خونه پدر با همه یا هرجایی فرق می‌کنه ،دوما کلید داشتن به منظور این نیست که سرتو همینجوری بند ...

برو به روش بیار من اگه جات بودم جوابی بهش میدادم تا آخر عمرش خفه خون بگیره واقعا زور داره

دختر مازندرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت حسوده اگه متاهل بود همه میگفتن زنش یادش میده ولی خب ذاتش اینطوریه همه چیز رو فقط برای خودش میخواد خیلیا اینطورین وقتی اعضا خانواده ازدواج میکنن دیگه چشم دیدنش رو ندارن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چون ساکن اون خونه است و حق داره حریم شخصی داشته باشه

صاحب خونه کس دیگه س و اجازه هم داده کلید داشته باشه 

اون برادر فقط اونجا داره زندگی می‌کنه نمیتونه به جای صاحب خونه تصمیم بگیره 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
کاملا حق داری عزیزم دختر اون خونه ی مثلا یعنی چی نداشته باشی؟به پدر مادرت بگو داداشتو بشونن سرجاشحتم ...

نه کلا به من حسودی می‌کنه دوست داره کلا من نباشم ،مثلا خودش واضح میگه که تو چرا باید به حساب بانکی مامان و بابا دسترسی داشته باشی ،یا تو کارگاه بابا چیکار داری مثلا،یا مثلا چرا ماشین بابارو برداشتی 

صاحب خونه کس دیگه س و اجازه هم داده کلید داشته باشه اون برادر فقط اونجا داره زندگی می‌کنه نمیتونه به ...

منم فکر کردم برادر مجرد است اما ظاهرا متاهل تست 

خب اگه مجرد بود واقعا جریان متفاوت بود

نظر من اینه که بالاتر گفتم 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

متاهله،ولی زنش یادش نمیده از بچگی همین بود اخلاقش

از بابات کلید بگیر برو باز برای خودت درست کن و دیگه هم بهش نده بذار بسوزه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

به نظر من اشتباه میکنی به پدر مادرت نمیگی!پدر و مادرت باید دمش رو بچینن!

عزیزم ایشون هیچ حقی بیشتر از شما نداره

خدا حفط کنه پدر و مادرت رو ولی واقعا باید به همچین برادری حواست باشه بهت نارو نزنه.

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
برادرم متاهله ،تازه چند ماهه که ازدواج کرده ،از قدیم نظرش همین بود و اینکه در رابطه با کارگاه ،ماشین ...

خوب شما خرجت با همسرتان کارگاه چیه اونم خرجی میگیره کارت بانکی رو میگیره اونم ماشین رو بر میداره ؟؟خودش ماشین داره؟زنش چه جور آومیه