2777
2789
عنوان

از رفتار برادرم دلم شکست واقعا 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 5912 بازدید | 213 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شما خرجت با همسرتان کارگاه چیه اونم خرجی میگیره کارت بانکی رو میگیره اونم ماشین رو بر میداره ؟؟خ ...

پدرم یه کارگاه خیاطی داره که منم بیشتر مواقع اونجا کمک و رسیدگی می‌کنم به کارا،به کارای بانکی پدرمم رسیدگی می‌کنم از قدیم خودش بهم وکالت داده و برادرمم همچینین ،خرجمم معلومه که با همسرمه من تاحالا از پدرمم هیچی نخواستم و هرکمکی هم کنم وظیفه خودم میدونم ولی پدرم حالا از روی دوست داشتن یا از روی دارایی حالا هرچی خودش بهم خیلی میرسه و صددرصد به داداشم بیشتر،و اینکه ماشین بابامه دوست دارم گاهی بردارم به کسی چه و برادرم خودش ماشین مستقل داره ،زنشم دختر خوبیه واقعا داداشم خودش حسوده 

برادرم متاهله ،چند ماهی میشه که ازدواج کرده ،صفر تا صد زندگیشم پدرو مادرم دادن از خونه بگیر تا طلا و ...

پسسسسسرن دیگه پسسسسسسسر 🤐🤐

فکر میکنن فقط اونا بچه ان........ دخترا باید برن خونه شوهر و تمام 

صدبار تا حالا گفتم

پس حالا باید تیکه های آبدااار بهش بندازی که زبونش رو جمع کنه مخصوصااااا که تو بزرگتر هم هستی....... 

مثلا اگه گفت ماشین رو بیار، بگو : مگه ماشین تو رو برداشتم که تو زنگ میزنی؟؟؟ بعدم قطع کن و ماشین رو ازهمیشه دیرتر ببر 

اگه گفت چتری و اویزون و...... بگو : تو چراااا اومدی؟ میتونی نیااای که منو اینجا نبینی...... وگرنه راه دیگه ای نداری 

پاشو پاشو برو خونت که فشارخونت اینجا نزنه بالا 

تو با این حسادتی که داری وحرص و حوشی که بابت اومدن من به اینجا میخوری، 30 سالگی سکته میکنی

چنننند بار حسابی بکوبونش که ساکت شه، دیده تو مظلومی سو استفاده میکنه