2777
2789
عنوان

از رفتار برادرم دلم شکست واقعا 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 5912 بازدید | 213 پست
برو یک ساعت بشین بدون حرف و حدیث برگرد خونه نه اینکه از ظهر بیای تا شب .و اینکه دخالت نکن تو زندگیشو ...

چرا خونه ی پدرم یک ساعت برم در حد ۴ ساهت میرم با اوناهم کاری ندارم و دخالت نمی کنم 

ناراحتم هستن به درک برن خونه مجردی بگیرن یا ازدواج کنن 

من نمی تونم پاسوز اونا بشم

ما بعد ازدواج که حدود ۱۸ ۱۹ ساله سالی دو سه بار خونه پدری رو دیدیم مامانم هم خسیسهالبته برای خودشه ...

پدرو مادرم از گل نازکتر بهم نگفتن تا حالا و همیشه پشتم بودن البته پشت داداشم بیشتر ،ولی این رفتار داداشمو نمیتونم هضم کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدیریت مادرت مشکل داره ولی بعضی مجردا میگن دختر متاهل خونمونم نیاد مثلا من شوهرم مهمونی نمیده و خونه ...

بعد خانواده شوهرت هم خونه ت نمیان؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

عزیزم به نظرم دیگه به برادرت چیزی نگو و واکنش تندی نشون نده.. این رفتار برای خانواده شما یه زنگ خطره ...

برادرم متاهله ،چند ماهی میشه که ازدواج کرده ،صفر تا صد زندگیشم پدرو مادرم دادن از خونه بگیر تا طلا و جهاز ولی بازم به من حسادت میکنه 

چرا خونه ی پدرم یک ساعت برم در حد ۴ ساهت میرم با اوناهم کاری ندارم و دخالت نمی کنم ناراحتم هستن به د ...

دیدی؟ مطمعن بودم ۴ساعت میری خخ خب حق دارن دیگه مزاحمی.اونا هم اگه پول دارن باید برن جدا بشن دیگه .۴ساعت هروز؟ وای خیلیه ..نگو هفته یکبار باور نمیکنم

لایک نکن
منظورش اینه فقط میای میریزی می‌پاشی ولی اونا رو دعوت نمیکنی

تمیز میکنم خودم وقتی میرم 

ولی وقتی واقعا نمیتونم مهمونی بدم چه کار کنم خونه ی پدرم کلا نرم یا طلاق بگیرم باز برگردم خونه ی پدر که هفته ای یه بارم نمی تونن تحمل کنن چه برسه هر روز

خودشو صاحب همه چیز میدونه ،حتی وقتی میاد منو تو کارگاه پدرم میبینه ناراحت میشه

زیاد رفت و آمد کن

کلیدتم بگیر‌ازش

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

ب مامان بابام بگو وقتی من کلید خونه مادرشوهرمو دارم چرا نباید کلید خونه پدر مادر خودمو ک خونشون ی پناه امنه برام داشته باشم

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره