2777
2789
عنوان

شوهرم همش ایراد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 48 پست

اول یه تودهنی محکم بزن تودهنش بگوبروشکمت اب کن  بعدگلم بخاطرسلامتی خودت یه چکاب برودکترزنان عفونت نداشته باشی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن زندگی یعنی تو بقیه ادا تو درمیارن

گمشو

@niniyar‍ 

جمع کن نرای سایتو

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

خودت جواب خودتو.دادی......وقتی چیزی ازشون نخوای دم درمیارن.....خیانتم که بخشیدی...واویلا.....عکس الع ...

برا خیانتش قهر کردم رفتم اومد دوباره با کلی گریه و غلط کردم اوردم خونه تو این پنج سال زندگی دیگه صبرم به  سر اومد و رفتم همین پارسال اومد دوباره برم گردوند مامان بابام گفتن برو اومدم یک ماه بعدش دوباره با یه نفر جدید مچشو گرفتم .حالا دیگه بی خیال شدم یک ساله گوشیش چک نکردم چون میدونم کسی برا طلاق پشتم نیست  اگر هم باشه باید برگردم داهاتمون ...

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه  کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین

دیونه ای دختر وقتی میگه دماغتو عمل کن بگو رو چشم وقت دکتر بگیر

اخه چرا وقتی دماغم هیچ ایرادی نداری عمل کنم میدونی یه مدت زد به سرم عمل کنم همه میگفتن ترو خدا عمل نکن حتی تا حالا چند نفر فکر میکردم تو باشگاه که عمل کردم  دیوونه ام مگه خودمو عذاب بدم 

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه  کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین

دلیلش اینه برای خودت و خواسته هات تو زندگی ارزش نمیذاری. هر کاری کرد نشون بده برات باشگاهت مهمه و تح ...

این ماه هم مهلت تمدید خونه رسیده هم ۸۰۰ میلیون چک داشتیم

برا خیانتش قهر کردم رفتم اومد دوباره با کلی گریه و غلط کردم اوردم خونه تو این پنج سال زندگی دیگه صبر ...

از خودش گذشتی...از خواسته هات نگذر.....

تجربه ثابت کرده.اینجور مردهارو...نباید زیاد تحویل گرفت....به مشکلات مالیش اهمییت نده. هرچی گفت.کار خودت بکن...بحث نکن زیاد..چون اگه واقعا مشکل داشته باشه..نمیره واسه کسی دیگه خرج کنه.....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
اخه چرا وقتی دماغم هیچ ایرادی نداری عمل کنم میدونی یه مدت زد به سرم عمل کنم همه میگفتن ترو خدا عمل ن ...

پس دماغ کنسل شد 

پول بگیر به خودت برس 

میدونی الان دوره زمونه به خود رسیدن شده اگر به خودت نرسی و پول نگیری دیگری به جات خرج میکنه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

احتمالا شما هم خوشگلی و هم خوش هیکل 

خودشم خوب می دونه 

داره بهتون توهم بی لیاقتی می ده 

این یکی از روش های توسری خور کردن و بی اعتماد نفس کردن زن توسط مرد هست 

اونقدر ایراد می گیره که شما باور کنی ایراد داری 

تا کارها و زشتی ها ی اون رو نبیتی و درگیر خودت بشی و اخرش ته دلت خدا رو سکر کنی که این مرد با این همه نقص با تو ازدواج کرده !!!!

این یکی از روش های کثیف روانی هست 

و اکثر مردهای خودشبفته ابن کار رو با همسرشون انجام می دن .

تنهاااااااااراه نجات با این جور مردها اینه که زندگیت رو بکنی درخواستت رو رک بگی و از خودت به زبانهای مختلف تعریف کنی ...

هر وقت گفت مثلا سینه هات کوچیکن بگو اونجای تووهم کوچیکه. عزیزم البته با شوخی و حین مکالمه که جنگ نسه 

گفت زست هستی بگو اخه کی زن تو می شد 

از اندامش مدام ایراد بگیر از رابطش از موهاش کلا این جور مردها تنها راه درمانشون اینه 

بعد یه مدتی درست میشن 

ایراد گرفت ایراد بگیر نترس 

گفت چرا ترشح داری که کاملا طبیعی هست که باید باشه 

بعد اتمام‌رابطه بگو چقدددر ابت کم شده !!! یعنی باخاک یکسان میشه ! 

از رنگ پوستش و .‌

همه ایراد ها یهویی نباشه مثلا هفته دوسه تا ایرادش رو به روش بیار نترس !

مثلا داره لباس عوض می کنه بگو واااای چقدددر چاق شدی !!! بعد از اتاق برو بیدون 

مثل خودش باش 

انقددر درست میشه شک نکن 

فقط@با جنگ و کنایه نباید بگی اگرهم اون دعوا کرد که نه من خوبم تو سکوت کن . این سکوت اونو می کشه 

ایشون می ترسه نکنه تو با زیبایی و ..‌از دستش بری و دبگه سرویس ندی به خاطر این داره با این روش میاد جلو که اکثر مردا این طورن 

کم کم اگر درست. نکنی بهت می گه من تو این زندگی حیف شدم 😂

خلاصه. مثلا بگو یه خانمی امروز تو نونوایی منو دید گفت ماشااله چقدر خوشگلی   البته همسرت خواهد گفت نه تووزشتی 

تو مهمونی با مادر و خواهرت هماهنگ کن یکشون بگه فلانی چقدر این لباس و ارایش بهت میاد و ..

ادم میشه نگران تباش 

بگو باهمین شرایطم ازسرت زیادم .چرا موقع ایراد گرفتن شما ایراداشو به روش نمیاری تا بفهمه خیلیم ازش سر ...

یه مدت خیلی کل کل میکردم همیشه کارمون به دعوا میکشید  اما دیگه حوصله بحث ندارم دلم یه زندگی اروم و بی تنش میخاد هر حرفی میزنم به دعوا خنم میشه تو جمع سرم داد میزنه  اصلا مهربون نیست میریم خونه نادرش مثلا مهمانی اون دو روز رو یه کلمه هم با من حرف نمیزنه نمیدونم مثلا میخاد بگه من مرد سالار نیستم ؟ خیلی هم خانواده اش رو دوست داره یه جوری با احترام و مهربونی و عشق با جاری و مادر شوهرم حرف میزنه ارزومه یکبارم با من اینجوری باشه

برا خیانتش قهر کردم رفتم اومد دوباره با کلی گریه و غلط کردم اوردم خونه تو این پنج سال زندگی دیگه صبر ...

بمیرم برای دلت چرا باید برگردی کلی کار میتونی بکنی شما ک پول نداری پشتوانه نداری میتونی نگهداری از ی سالمند خانم کنی پرستاری همونجا جای خواب و غذاام داری ماهی20تومنم تقریبا داری پولاتو هی جمع میکنی کم کم خونه میگیری و شغلتو عوض میکنی بعدم بای ادم بالیاقت ازدواج میکنی مم با طلاق مخالف مخالفم اما این نرررره باید فقط گذاشتش 9شب دم در تو قشمت زباله های غیر قابل بازیافت

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️