2777
2789
عنوان

شوهرم همش ایراد میگیره

950 بازدید | 48 پست

به خاطر باشگاه شکمم لاغر شد سینه هامم کوچک بود کوچک تر هم شده ولی بدنم قشنگ حجم گرفت یه مدت به خاطر امتحانات نرفتم حجم بدنم از بین رفت یکسره بهم میگه سینه هات کوچک شده چقدر لاغری نمیزاره دیگه برم باشگاه .از وقتی میرفتم اعتماد بنفسم زیاد شده بود خودمو دوست داشتم افسردگیم تا حد زیادی خوب شده بود اما این مدتی که نرفتم همه چیز بدتر شده شوهرم همش از یجای من ایراد میگیره میگه به فکر زندگی نیستی همش به فکر خودتی درحالی که من صدمو میزارم من کفش ندارم کفشم تنگه به پام چون این ماه پول نداشت نخریدم این ماه بیشترم به خاطر شوهرم نرفتم باشگاه پول نداشت گفتم فشار نیارم شهریه بدم هیچ وقت ازش نخاستم یه سفر لاکچری یا رستوران مجلل ببره سالی یکبار خرید کردم  مثل مردم هروز با یه جای بدنم ور نرفتم با خیانت هاش سوختم و بخشیدم هزاران بار الان شدم زنی که به فکر زندگیش نیست 

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه  کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین

چرا چون تو این همه هیاهو و مشکلات یکم برا دل خودم باشگاه رفتم و درس خوندم به خاطر اینکه از فشار های روانی که خودش بهم داده بود دور بشم و فراموش کنم

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه  کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین

خودش یع شکم گنده و بدن پر از پشم وچشامی گود رفته داره 

همش موقع رابطه قرص  میخوره من یکبار ایراد نگرفتم .

به من میگه معذرت میخام واژنت بود میده حالم بهم خورد برو دکتر موقع رابطه همش میگه چرا ترشح میاد تو عفونت داری برو دکتر دیگه خستم کرده یا میگه برو لابیا هاتو عمل کن یروز میگه بریم دماغتو عمل کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت جواب خودتو.دادی......وقتی چیزی ازشون نخوای دم درمیارن.....خیانتم که بخشیدی...

واویلا.....

عکس العمل خودت.به کاراش،باعث این رفتارش شده.....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

دیونه ای دختر وقتی میگه دماغتو عمل کن بگو رو چشم وقت دکتر بگیر 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

دلیلش اینه برای خودت و خواسته هات تو زندگی ارزش نمیذاری. هر کاری کرد نشون بده برات باشگاهت مهمه و تحت هر شرایطی میخوای بری. مگه شهریه چقدر بود که این ماه به خاطر جیب همسرت نرفتی. نهایت از خرج های دیگه میزدی. خودت نمیتونی برای خودت ارزش قایل شی، بعد انتظار داری اون براش مهم باشه. 

درحالی که من یه زن نرمال و عادیم همه اصلا نمیگم خوشگلم ولی خدایی زشت نیستم

هروز یه جای منو میکوبه  من اصلا اعتماد بنفس ندارم بعد میگه چرا اعتماد بنفس نداری خوب وقتی هروز میکوبی چیو بسازم از همه جای بدنم بدم میاد از خودم متنفرم چی میشد یکم توپر بودم خوشگل بودم با اعتماد بنفس بودم اگه بابام منه یذره بچه رو شوهر نمیداد کلی احترام و ارزش داشتم

خودش یع شکم گنده و بدن پر از پشم وچشامی گود رفته داره همش موقع رابطه قرص میخوره من یکبار ایراد نگرف ...

بگو باهمین شرایطم ازسرت زیادم .چرا موقع ایراد گرفتن شما ایراداشو به روش نمیاری تا بفهمه خیلیم ازش سری 

دیونه ای دختر وقتی میگه دماغتو عمل کن بگو رو چشم وقت دکتر بگیر

مشکل زیبایی این خانم نیست.اون آقا تنوع طلب شده....چون با کسی دیگه بوده.....

این خانم صدتا عمل هم بکنه.بازم به چشم شوهرش زشت....وگرنه این خانم همونیه که این مرد عاشقش شد اومد خواستگاریش

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
مشکل زیبایی این خانم نیست.اون آقا تنوع طلب شده....چون با کسی دیگه بوده.....این خانم صدتا عمل هم بکنه ...

درسته ولی از خداشم باشه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙