2777
2789
عنوان

شوهرم همش ایراد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 48 پست
خودش یع شکم گنده و بدن پر از پشم وچشامی گود رفته داره همش موقع رابطه قرص میخوره من یکبار ایراد نگرف ...

عزیزم یه بار بهش  بگو خودتو جلو اینه دیدی انقدر از من ایراد میگیری؟ منو داری با کی مقایسه میکنی؟ همینی که هست دیگه، خمیر بازی نیستم که هر روز یه جامو تغییر بدم، ... نمیدونم والا این مردا چشونه تا وقت گیر میارن گیر میدن به شکل زنشون😒😒🙄😬🤨😑

اول یه تودهنی محکم بزن تودهنش بگوبروشکمت اب کن بعدگلم بخاطرسلامتی خودت یه چکاب برودکترزنان عفونت ند ...

عفونت ندارم من خوب موقع رابطه همه ترشح دارن بدن هم. عرق میکنه  اینا یه چیز نرماله  چند بار رفتیم دکتر گفتن عفونتو شوهرت انتقال میده به تو قرص زوجین دادن بهمون اومد کلی فحش داد مرد مگه عفونت میگیره دکترا بی سوادن

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه  کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا خیانتش قهر کردم رفتم اومد دوباره با کلی گریه و غلط کردم اوردم خونه تو این پنج سال زندگی دیگه صبر ...

منم دقیقا عین شما هی چک کردم فهمیدم یا حضوری یاغیر حضوری خبر مرگش خیانت کرده هی رفتم خونه پدرم  بخاطر بچه برم گردوندن .براهمین اصلا دیگه پیگیرش نشدم منی که نمیتونم جداشم فعلا، خودمو ناراحت کنم چکار هرخاکی میخواد سرش کنه. ازمنم بددل بداخلاق خسیسسسس .انشالله زودتری بیوه شم حداقل دلم خنک شه 

یه مدت خیلی کل کل میکردم همیشه کارمون به دعوا میکشید اما دیگه حوصله بحث ندارم دلم یه زندگی اروم و ب ...

همسرت خیییلی حرفه ای هست 

با این ادما نباید بحث کرد 

باید چراغ خاموش بری جلو 

باشگاهتم برو 

این مردا از پیشرفت زنشون به شدددددت می ترسن ! و تمام تلاششون رو می کنن جلو نرن ! 

روی خودت کار کن 

تو چند سالته شوهرت چن سالشه

21من 32شوهرم 

همون روزی بد بخت شدم که بابام منو داد به کسی که این همه تفاوت سنی داره باهام من حتی عقلم نمیرسید که نظر بدم اولین خواستگار بود 

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه  کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین

یه مدت خیلی کل کل میکردم همیشه کارمون به دعوا میکشید اما دیگه حوصله بحث ندارم دلم یه زندگی اروم و ب ...

بمیرم برات خواهر من خدا ورررررداره همچین مردایی رو ک‌انقدر عوضی هستن تو ی ادم‌همه چی تمومی بخاطر ی ادم‌بی همه چیز فکرتو درگیر نکنیااااا معلومه شوهرت چ اش دهن سوزیه فک کن با ی مریض روانی هم خونه ای ک بایدنبینیش حرفاشو گوش ندی بگو خدا توروداده صبر منو بسنجه مرتیکه چاق بی خاصیت یکی این حرفارو میزنه ک حداقل تورابطه عمو فلان باشه ن‌تو ک سر دوثانیه اونم با قرص صدا خروپفت میاد

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

عفونت ندارم من خوب موقع رابطه همه ترشح دارن بدن هم. عرق میکنه اینا یه چیز نرماله چند بار رفتیم دکت ...

بگواره مردابیشترعفونت میگیرن به زن بیچارشون انتقال میدن  بگوبیاازمایش بده ازمایش که دروغ نمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بگوبدنمو با باشگاه ساختم الانم‌اگر برات سینه هام مهمه پول بده عمل کنم عزیزم 70/80تومنه دماغتم بگو‌پول بده فردا وقت بگیرم ی جای خوب وقت بگیر ببینم بخواد پول بده باز دهنش بازه بگو هرچند ک‌من مشکل ندارم چشم کورت منو با مشکل میبینه اما برامن باپول حل میشه تو ب فکر خودت باش ک قرص نخوری اختیار فلان خودتو نداری .یا بهش بگو ی جا وقت میگیرم من عمل میکنم تومو بکار خیلی بده این مدلی. یا من سینه هامو عمل میکنم توتم شکمتو چربیاشودربیار حالم بدشد

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

21من 32شوهرم همون روزی بد بخت شدم که بابام منو داد به کسی که این همه تفاوت سنی داره باهام من حتی عقل ...

سخته ولی یاد بگیر  به حرفاش اهمیت ندی باشگاهتو برو یه حرفه ای رو حتما  حتما یادبگیر اصلا و به هیچ وجه از هزینه هات نزن چون لیاقت دلسوزی و محبتت رو نداره  به جهنم که نداره بره گدایی کنه دزدی کنه بااااید هزینه هات رو بده هر وقت هم شروع کرد تو رو کوبیدن بگو توروخدا تو دیگه نگو و ایراد هاشو بگو 

احتمالا شما هم خوشگلی و هم خوش هیکل خودشم خوب می دونه داره بهتون توهم بی لیاقتی می ده این یکی از روش ...

اینا کلا یه زن میخان چاق باشه مهم نیست دیگه شکم و پهلو اینا چربی رو جذابیت میدونن خانوادتن .

جاریم پیش شوهرم برگشته میگه مهم چیز  هیکله نه قیافه نه عقل و اخلاق و.. باورت میشه چندین سری شده این حرفو گفته که زن باید ال باشه بل باشه .

من خیلی شده تنها میرم بیرون یادم نشده حلقه بندازم به قران چند سری تو بیرون ازم خواستگاری کردن یکیشون تو مطب لیزر بود چقدرم هم باکلاس و با شخصیت بود خانومه ولی نمیدونم چرا انقدر تحت تاثیر حرفاش قرار گرفتم

باورت نمیشه یه دفترچه دارم ارزو هامو  توش مینوشتم یه مدت هرشب مینوشتم ارزوم اینه بمیرم جوون مرگ بشم شاید بعد مرگم عذاب وجدان بگیره  خیلی بده یکی رو با تمام وجود دوست داشته باشی اون دوست نداشته باشه

بمیرم برات خواهر من خدا ورررررداره همچین مردایی رو ک‌انقدر عوضی هستن تو ی ادم‌همه چی تمومی بخاطر ی ا ...

من روم نمیشه بگم زشته گفتش ولی من حتی چند ماه یکبار به اوج میرسم  اصلا مهم نیس براش کارش تمام میشه پشتش میکنه میخابه

من روم نمیشه بگم زشته گفتش ولی من حتی چند ماه یکبار به اوج میرسم اصلا مهم نیس براش کارش تمام میشه پ ...

خواهر قشنگم غصه نخوریا خاک توسرش مرتیکه بی خاصیت واقعا چرا هرچی پوچ‌وتوخالی ترن خودشون بیشتر دوست دارن و فک میکنن کاملن 🤦🤷خدا خودش برات معجزه کنه از اون معجزه ها ک ازشوووق ندونی چکارکنی

اینا کلا یه زن میخان چاق باشه مهم نیست دیگه شکم و پهلو اینا چربی رو جذابیت میدونن خانوادتن .جاریم پی ...

خوشم امد جاریت کار بلده 

ببین چجوری با سیاست عمل می کنه یاد بگیر 

ولی تو خیییلی ساده و دل نازک هستی 

تو هم مثل جاریت بگو زن باید ظریف باشع 

چرا وقتی بقیه ازت تعریف و خواستگاری می کنن نمی گی ؟ 

خییلی هم اشتباه جوان مرگ شدن می کنی مگه فقط خودت هستی مگه بچه و مادر و پدر نداری ! 

مثلا جوان مرگ شدی قراره مثل فیلم هندی ها همسرت عاشقت بشه و تا اخر عمر بیاد بالای قبرت ! 

نه همون فردای کفن و دفن میرن برای پسرشون خوشگلترین و ظدیفترین زن رو پیدا می کنن و هر بارم می گن زن قبلیش ال بود بل بود !!! 

اصلا سیاست نداری عزیزم 

زبون داسته باش 

یاد لگیر 

ماشاالله این همه پک های اموزشی هست 

اون چیزایی که گفتم یکی از روش ها هست که یه مساور بهم یاد  داد خمسر منم لنگه  همسر تو بود 

الان درست شده.

خیلی ساده هستی روی خودت کار کن