2777
2789

سلام

حالم خیلی بده      

بنده خدا جوون ۳۵ ساله خودش از طبقه سوم پرت کرده پایین حالش اصلا خوب نیست  

براش دعا کنین خیلی جوون خوبیه واقعا حقش این نبود 

حالم از ادمای خائن بهم‌میخوره بیشرف تر و بد ذات تر از اینا مگه هست ؟

تمام خاطرات تلخ روز های گذشتم زنده کرد حالم خیلی بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کثافتی شده این دنیا الان داشتم تاپیک ازدواج برادر متاهلو میخوندم ،آخه بنده ی خدا چرا خودتو کشتی حداقل زنرم میکشتی بعد اعدام میشدی الان خیانتکار صحیحو سالم زندگیشو میکنه😐

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

چرا درست توضیح ندادی خودش خیانت کرده یا زنش؟واینکه خاطرات تلخ تور زنده کرد چرا؟تجربه خیانت دیدن داشت ...

خانمش با رفیقش بهش خیانت کرده 

این بنده خدا شک کرده بود به شوهر من گف شوهرمن پیش گرفت دید شکش درسته ولی به مسره چیزی نگف رفت با زنش حرف زد گف این کارارو بزار کنار و ...ولی هفته پیش سر زده که میره خونه میبینه رفیقش و زنش تو وضعیت بدی تو خونه ان در حد مرگ کتک کاری شده بود یک هفته خونه ما بود پری شب به زور رفت دوساعت بعد خبر دادن خودش انداخته پایین 😭😭😭😭😭

اره عزیزم منم تجربه تلخی دارم 

خانمش با رفیقش بهش خیانت کرده این بنده خدا شک کرده بود به شوهر من گف شوهرمن پیش گرفت دید شکش درسته و ...

وای الهیییی

خدا لعنت کنه زن هرزشو

منم متاسفانه تجربه تلخ داشتم و الان زندگیم خوب شده یعنی شوهرم خوب شد اما خب خودم همیشه شک و دلهره باهامه واذیتم

شوهر شما چی درست شد دیگه موردی ازش ندیدی؟به اینده امیدواری؟

وای الهییییخدا لعنت کنه زن هرزشومنم متاسفانه تجربه تلخ داشتم و الان زندگیم خوب شده یعنی شوهرم خوب شد ...

والا چه عرض کنم ماجرای من خیلی پیچیدس

من همسر سابقم بهم خیانت کرد و بارها این اتفاق تکرار شد من بخاطر نداشتن پشتوانه سکوت میکردم اما از یه جایی به بعد  افتاد دنبال اینکه طلاقم بده چون قصد داشت با اون خانوم رسمی ازدواج کنه و شرط اونم این بوده بخاطر مهریم نمیتونست راحت از دستم خلاص بشه واسه همین با نقشه شومی که کشید و انگی که بهم زد ابروم برد بعدشم طلاق و در به دری 

تا اینکه خدا همسر فعلیم رو سر راهم قرار داد 

الحمدالله الان خوبم ولی خب مدت زیادی مشکلات عصبی داشتم هنوزم با هر بار یاداوری  حماقت خودم دلم میخواد خودم خفه کنم 

آخه کی از طبقه سوم خودش میندازه پایین حداقل ۱۰ طبقه باید

شرکتش طبقه سوم هست از اونجا انداخته پایین خودش رو 

بنده خدا فعلا که اصلا وضعیت خوبی نداره یه جراحی سنگین داشته و فعلا هم بیهوشه