2777
2789
عنوان

دخترم پوستش خیلی تیره ست

418 بازدید | 28 پست

چ راهی هست یا چه کرمی واقعا جواب میده؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم وقتي خودت روي اون طفل معصوم عيب ميذاري از ديگران چه توقعيه اين به جاي شكر كردنته

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یاد دختر خواهر شوهرم افتادم رفته بود یه تشت در از وایتکس درست کرده بوده میخاست دختر همسایشونو بندازه توش که متوجه شدن جلوشو گرفتن می‌گفت سیاهه می‌خوام بندازم توش سفید بشه🤦

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

هیچینمیشه ژنتیک رو که عوض کرداما اگر با افتاب تیره شده میشه یه شامپو هست خیلی خوبه تو قیمت 2.1 تومن ...

اسن شامپو عوارض نداره ؟ گیاهیه یا شیمیایی ؟و اینکه فقط برای روشن شدن پوست جوابه؟ 

کلا تاثیراتش چیه ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

ژنتیک رو کرم نمیتونه درست کنه . تیره باشه چی میشه ،سالمه شکر خدا کن .

پیش خودش نگی یه وقت .

و به قول مادر بزرگم ،بختش بلند باشه چشم و دلش روشن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
اسن شامپو عوارض نداره ؟ گیاهیه یا شیمیایی ؟و اینکه فقط برای روشن شدن پوست جوابه؟ کلا تاثیراتش چیه ؟

نه عوارض نداره و ژاپنی هست

3 تا 4 درجه رنگ پوست رو عوض میکنه

اما با یکبار استفاده نه حداقل 10 بار

😑😑😑😑😑هنوز قرن این چیزا تموم نشده؟خیلی هم زیبا استبه جای اینکه به بچه ات اعتماد بنفس و حس کافی ب ...

آخه این چ حرفیه شما می‌زنید 

وافعا نمیشه آدم با کلمات زیبا واقعیت رو بپوشونه 

الان همه ظاهر بین هستن همه عقلشون ب چشمشونه 

انقدر توجامعه میگن انقدر ک هرچقدر من اعتماد بنفس بدم بالاخره دوست داره تغییر کنه  واون چیزی که دوست داره بشه 

اگر قرن این چیزا تموم شده بود ک الان انقدر عمل زیبایی مد نشده بود مطمئنا خود شماهم حداقل یه دستکاری تو صورتتون کردید 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

نه عوارض نداره و ژاپنی هست3 تا 4 درجه رنگ پوست رو عوض میکنهاما با یکبار استفاده نه حداقل 10 بار

میشه به صورت هم زد؟

شما استفاده کردی ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

هیچینمیشه ژنتیک رو که عوض کرداما اگر با افتاب تیره شده میشه یه شامپو هست خیلی خوبه تو قیمت 2.1 تومن ...

شامپوی بدنه؟

داروخانه ها دارن؟

عزيزم وقتي خودت روي اون طفل معصوم عيب ميذاري از ديگران چه توقعيه اين به جاي شكر كردنته

مگه من نا شکری کردم 

خودش توآینه نگاه میکنه ومیگه 

من ب عنوان مادر نباید دنبال رفع باشم؟

یاالکی با حرفای زیبا گولش بزنم ؟