2777
2789
عنوان

دخترم پوستش خیلی تیره ست

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 28 پست
ژنتیک رو کرم نمیتونه درست کنه . تیره باشه چی میشه ،سالمه شکر خدا کن .پیش خودش نگی یه وقت .و به قول م ...

والا مادربزرگت درست میگه دخترخالم اینقدر سیاه بود یه شوهر بور کرد اصلا نمیدونم چی شد چکار کرد بعد عروسبش خودشم پوستش روشن شد شوهرش اینقدر ازش حساب میبره وبحرفشه بچشم اتفاقا بور دراومد

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه من نا شکری کردم خودش توآینه نگاه میکنه ومیگه من ب عنوان مادر نباید دنبال رفع باشم؟یاالکی با حرفا ...

ما انسانيم نه رباط

اگه بگه رنگ چشمام زشته ميافتي دنبال عوض كردن رنگ چشماش ؟

بغلش كن بگو هر ادمي يه شكله يه رنگه و تو قشنگترين مني

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

آخه این چ حرفیه شما می‌زنید وافعا نمیشه آدم با کلمات زیبا واقعیت رو بپوشونه الان همه ظاهر بین هستن ه ...

پس این همه آدم که میرن رنگ پوستشان رو برنزه می‌کنند واسه کیه؟

چه ربطی به رنگ پوست داره خانم شما علنا نژاد پرستی

کجای دنیا معیار زیبایی رنگ پوسته؟ خیلی ها با رنگ سبزه و حتی طیف های پر رنگ ترش زیبا هستند... اینا حرف قشنگ نیست واقع بین بودنه شما داری حس اعتماد بنفس دخترت رو گره میزنی به نظر مردم و جامعه... و نظر همه ی افراد متغییره و دخترتون خودش باید خودش رو دوست داشته باشه خدای من به خاطر بقیه دنبال کرم سفید کننده ای؟ 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نمی‌دونم خودتون میدونید 

دلم واسه دخترتون میسوزه امیدوارم آینده اش این نباشه که حتی از نگاه خودش با اییینه خجالت بکشه و کل زندگی اش حول محور نظر مردم و جلب توجه مردها بگذره.. امیدوارم..

والا مادربزرگت درست میگه دخترخالم اینقدر سیاه بود یه شوهر بور کرد اصلا نمیدونم چی شد چکار کرد بعد عر ...

والا به شانس و بخت و اقباله .

دقیقا منم دیدم ،همین جاریم ریخت نداره ،نه آشپزی نه هنر نه احترام هیچ ،ولی ببین خانواده شوهرم و شوهرش چجوری خودشون قربونیش میکنن . 

بعد من چی ؟برام ریدن رسما هم شوهرم هم خانواده ش .هم خانواده م 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
آخه این چ حرفیه شما می‌زنید وافعا نمیشه آدم با کلمات زیبا واقعیت رو بپوشونه الان همه ظاهر بین هستن ه ...

یه صابون هست 

صابون صندل و زرد چوبه

۵۰ تا ۷۰ هزار تومن قیمتشه

ببین میتونی پیدا کنی

دختر منم سبزه س میبرمش حموم ازش استفاده میکنم 

برا صورتش هم روزی یکی دوبار میزنه

اصن صورت رو خشک و ....نمیکنه

چندشاله داریم باخواهرام استفاده میکنم خیلی خوبه

تنهایی.... ن تقدیره ن انتخاب....تنهایی  اجباره وقتی کم پیدا میشه .....کسی که آدم باشه  
یه صابون هست صابون صندل و زرد چوبه۵۰ تا ۷۰ هزار تومن قیمتشهببین میتونی پیدا کنیدختر منم سبزه س میبرم ...

پوست دخترت تغییری کرده؟از عطاری بگیرم؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

ژنتیک نمیش کاریش کرد احتمالا خودتونم برنز هستيد... ولی خیلی به این تفکرات بال و پر ندید

اتفاقا رنگ پوستم سفیده عین برف 

دخترم ب باباش رفته و از این بابت ناراحته 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

پوست دخترت تغییری کرده؟از عطاری بگیرم؟

اره روشن تر میشه چندماه مداوم استفاده کن میبریش حموم 

اره بعضی عطاری ها دارن

من مشهدم تو دیوار هم سرچ میکنم میاد بالا

بسته بندیش حالت مسی یا طلایی رنگه

تنهایی.... ن تقدیره ن انتخاب....تنهایی  اجباره وقتی کم پیدا میشه .....کسی که آدم باشه