2777
2789

راستش رو بگین بزارین از تجربه هاتون استفاده کنم خواهش میکنم چندساله تو این چرخه ی باطل گیر کردم همش میگم فردا البته باعثش گوشیه و همینطور حس هوایی که باعث میشه مقایسه کنم وای فلانی داره درس میخونه و فلان میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم کتابخونه و اونجا جلوی بچه های خیلی جدی و سختکوش نشستم و سعی کردم کمتر پاشم:) دوستمم خیلی بهم روحیه میداد اونجا، نصیحت میکرد اگه میدید دارم کم‌کاری میکنم ...

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

من از شما خواستم بدونمتجربی

من انسانی ام 

من بر اساس تجربه ام برنامه طولانی و غیر قابل عمل میچینی از ۴ ساعت شروع کن یه هفته هرروز ۴ ساعت بخون و هر هفته یه ساعت اضافه کن اگه گوشی روزانه ۸ ساعت استفاده می‌کنی روزانه ۷ ساعت کن و هر هفته کم کن واقعا تاثیر گذاره

من انسانی ام من بر اساس تجربه ام برنامه طولانی و غیر قابل عمل میچینی از ۴ ساعت شروع کن یه هفته هرروز ...

وقت کمی مونده خیلی کم

می‌خوام با این ساعت شروع کنم استرس میگیرم همین هم شروع نمیکنم